BacteOFF България – капки за премахване на паразити от тялото

Напълно ще Ви избави от паразитите, глистите

– Лекува и предпазва от паразити черния дроб, сърцето, белите дробове, стомаха и кожата
– Бързо и безопасно изчиства организма от паразити за 1 курс
– Предпазва от гниене в червата, неутрализира яйцата на паразитите

Поръчайте

Това е преглед на нова хранителна добавка за BacteOFF България, предлагана на пазара като високоефективно естествено лечение срещу паразити. В момента BacteOFF капки за премахване на паразити от тялото се продава активно в повече от 15 европейски страни, има голям брой положителни отзиви. Този път ще се опитаме да разберем каква е тайната на тези капки и дали трябва да харчите парите си за тях?

BacteOFF – цена, отзиви, как работи?

BacteOFF как работи? Първо, нека се обърнем към описанието на спецификата на продукта, който производителят ни предлага. Официалният сайт предоставя информация, че това е 100% билкова хранителна добавка без химикали и ГМО. Продавачът ни убеждава, че с ежедневна употреба на капки можете да забравите за паразитите за 30 дни. Но дали наистина е така? За да разберем всички подробности, внимателно проучихме основните активни съставки на формулата.

Екстракт от бял равнец:

Това растение има изразен антихелминтичен ефект. Компонентите, съдържащи се в растението, неутрализират активността на ламблии, описторхоза, аскариди и други видове паразитни инвазии в червата. В случай на правилно и балансирано съдържание в състава на хранителната добавка, бял равнец помага за укрепване на работата на имунната система за борба с паразитите и предпазване от рецидив в близко бъдеще. Тази съставка не е избрана случайно в BacteOFF срещу глисти.

Екстракт от черен кимион:

Маслото от черен кимион се използва в китайската традиционна медицина от векове. Оценява се заради способността си да ускорява заздравяването на увредените тъкани, да облекчава възпалението и да дезинфекцира тялото. Силният ефект на черния кимион се основава на висока концентрация на органични съединения, които имат способността да причиняват парализа на нервната система на червеите и безболезнено за човек да ги извежда от тялото по естествен начин. Американски учени, които са провели изследвания върху ефекта на маслото от черни семена, са успели да потвърдят способността на това растение да ускорява елиминирането на паразитите, да укрепва имунната система и да пречиства организма от токсини и отпадни продукти от червеи.

Екстракт от лук:

Лукът се използва активно в ориенталското готвене като една от основните съставки за приготвяне на различни ястия и салати. Този избор не е направен случайно. Лукът е източник на ценни микроелементи и витамини, основният от които е витамин С. Използването на тази съставка помага за нормализиране на функцията на храносмилателната система, прочистване на червата, премахване на подуване на корема, запек и диария. Освен това е отличен източник на енергия и жизненост.

Лимонена киселина:

Лимонената киселина се появява за първи път в Швеция през 18 век. За негов създател се смята фармацевтът Карл Шееле. По своята структура лимонената киселина е кристално вещество с подчертан кисел вкус. В момента лимонената киселина е един от основните компоненти в производството на различни лекарства срещу паразити, гниди, въшки. Под негово влияние вредните бактерии губят своята активност и способността да се размножават, а създадената киселинна среда допринася за по-бързото разграждане на яйцата на червеи и ларви. Благодарение на наличието на лимонена киселина, BacteOFF за лечение на паразити помага не само да се отървете от живите възрастни, но и да предотвратите повторната им поява в тялото.

BacteOFF как да се използва: Приемайте хранителната добавка редовно в препоръчителната доза, 2 пъти на ден, половин час преди хранене. Продължете да използвате за 1 месец. Възможно е да се използва и за профилактика след консултация с лекар.

BacteOFF – купуват, поръчка, доставка

Много купувачи търсят тези капки в аптеките, но е доста трудно да ги намерят на склад. Доколкото успяхме да разберем, тази хранителна добавка се продава само в интернет. Можете да го поръчате без лекарско предписание и да го получите с доставка до най-близката поща или до дома си. Можете да платите за стоката след получаване. Преди да решите BacteOFF купуват в България, силно препоръчваме да си уговорите час с Вашия лекар и да координирате употребата на този продукт с него.

BacteOFF отзиви:

Цялото семейство пие капки. За 2 месеца успяха да се отърват от паразитите. Не забелязах никакви недостатъци.

Хубав и висококачествен продукт. Може би една от най-ефективните хранителни добавки. Реших BacteOFF поръчка по съвет на лекар, когато имах хелминтоза. Сега пия капки 2 пъти годишно за профилактика.

BacteOFF цена по-евтино от лекарствата в аптеката. Не съм забелязал никакви странични ефекти или алергични реакции, докато го използвам.

Не бях сигурен дали съм заразен с паразити. Но тя реши да премине курс на антипаразитна терапия, за да предотврати това. Избрах тези капки, защото са базирани на естествени съставки. Доволен съм от резултата.

Поръчайте