BacteOFF Slovenija – kapljice za odstranjevanje parazitov iz telesa

Popolnoma se znebite parazitov, glist

– Hitro in varno očisti telo parazitov z 1 kuro
– odstranjuje strupe in toksine
– Zdravi in pred paraziti ščiti jetra, srce, pljuča, želodec, kožo
– Odpravlja gnitje v črevesju, nevtralizira jajca parazitov

Naroči

To je pregled novega prehranskega dopolnila BacteOFF Slovenija, ki se trži kot zelo učinkovito naravno zdravilo proti parazitom. Trenutno se BacteOFF kapljice za odstranjevanje parazitov iz telesa aktivno prodaja v več kot 15 evropskih državah, ima veliko pozitivnih ocen. Tokrat bomo poskušali razumeti, v čem je skrivnost teh kapljic in ali morate zanje porabiti svoj denar?

BacteOFF – cena, pregledi, kako deluje?

BacteOFF kako deluje? Najprej se obrnimo na opis posebnosti izdelka, ki nam ga ponuja proizvajalec. Na uradni spletni strani je podana informacija, da je to 100% zeliščno prehransko dopolnilo brez kemikalij in GSO. Prodajalec nas prepričuje, da lahko z vsakodnevno uporabo kapljic v 30 dneh pozabite na parazite. Toda ali je res tako? Da bi izvedeli vse podrobnosti, smo natančno preučili glavne učinkovine formule.

Izvleček rmana:

Ta rastlina ima izrazit anthelmintični učinek. Sestavine, ki jih vsebuje rastlina, nevtralizirajo delovanje lamblije, opisthorhije, ascaris in drugih vrst parazitskih invazij v črevesju. V primeru pravilne in uravnotežene vsebnosti v sestavi prehranskega dopolnila rman pomaga okrepiti delo imunskega sistema za boj proti parazitom in zaščito pred ponovitvijo v bližnji prihodnosti. Ta sestavina ni bila naključno izbrana v BacteOFF proti črvom.

Ekstrakt črne kumine:

Olje črne kumine se že stoletja uporablja v kitajski tradicionalni medicini. Cenjen je zaradi sposobnosti pospeševanja celjenja poškodovanih tkiv, lajšanja vnetja in razkuževanja telesa. Močan učinek črne kumine temelji na visoki koncentraciji organskih spojin, ki imajo sposobnost, da povzročijo paralizo živčnega sistema črvov in jih človek neboleče odstrani iz telesa na naraven način. Ameriški znanstveniki, ki so izvedli študije o učinku olja črnega kumina, so uspeli potrditi sposobnost te rastline, da pospešuje izločanje parazitov, krepi imunski sistem in čisti telo toksinov in odpadnih produktov črvov.

Ekstrakt čebule:

Čebula se aktivno uporablja v orientalski kulinariki kot ena glavnih sestavin za pripravo različnih jedi in solat. Ta izbira ni bila naključna. Čebula je vir dragocenih elementov v sledovih in vitaminov, med katerimi je glavni vitamin C. Uporaba te sestavine pomaga normalizirati delovanje prebavnega sistema, očisti črevesje, odpravi napenjanje, zaprtje in drisko. Je tudi odličen vir energije in vitalnosti.

Citronska kislina:

Citronska kislina se je prvič pojavila na Švedskem v 18. stoletju. Za njegovega ustvarjalca velja farmacevt Karl Scheele. Po svoji strukturi je citronska kislina kristalna snov z izrazitim kiselkastim okusom. Trenutno je citronska kislina ena glavnih sestavin pri proizvodnji različnih zdravil proti parazitom, gnidam, ušem. Pod njegovim vplivom škodljive bakterije izgubijo svojo aktivnost in sposobnost razmnoževanja, ustvarjeno kislo okolje pa prispeva k hitrejši razgradnji jajčec črvov in ličink. Zahvaljujoč prisotnosti citronske kisline, BacteOFF za zdravljenje parazitov pomaga ne le znebiti živih odraslih, ampak tudi preprečiti njihovo ponovno pojavljanje v telesu.

BacteOFF kako uporabljati: Prehransko dopolnilo jemljite redno v priporočenem odmerku, 2-krat na dan, pol ure pred obroki. Nadaljujte z uporabo 1 mesec. Po posvetovanju z zdravnikom ga je mogoče uporabiti tudi za profilakso.

BacteOFF – kupiti, naročiti, dostava

Številni kupci te kapljice iščejo v lekarnah, vendar jih je precej težko najti na zalogi. Kolikor nam je uspelo izvedeti, se to prehransko dopolnilo prodaja le na internetu. Naročite ga lahko brez zdravniškega recepta in ga prejmete z dostavo na najbližjo pošto ali na dom. Blago lahko plačate po prejemu. Preden se odločite za BacteOFF kupiti v Sloveniji, vam toplo priporočamo, da se dogovorite za pregled pri zdravniku in z njim uskladite uporabo tega izdelka.

BacteOFF pregledi:

Vsa družina je pila kapljice. V 2 mesecih so se lahko znebili parazitov. Nisem opazil nobenih pomanjkljivosti.

Lep in visokokakovosten izdelek. Verjetno eden najučinkovitejših prehranskih dopolnil. Po nasvetu zdravnika sem se odločil BacteOFF naročiti, ko sem imel helmintozo. Zdaj jemljem kapljice 2x na leto za profilakso.

BacteOFF cena cenejše od lekarniških zdravil. Med uporabo nisem opazil nobenih stranskih učinkov ali alergijskih reakcij.

Nisem bil prepričan, ali sem okužen s paraziti. Vendar se je odločila za protiparazitno terapijo, da bi to preprečila. Te kapljice sem izbrala, ker temeljijo na naravnih sestavinah. Zadovoljen sem z rezultatom.

Naroči