CardiotensPlus България – природен лек за хипертония

За бърза победа над хипертонията и нейните симптоми

– Регулира кръвното налягане по естествен начин
– Възстановява съдовия тонус и еластичност
– Предотвратява инфаркти и инсулти
– Ефективен във всеки стадий на хипертония

Поръчайте

Какво е CardiotensPlus природен лек за хипертония? Според авторите на тази формула целта на нейното създаване е тревожният темп на нарастване на броя на пациентите със симптоми на високо кръвно налягане и придружаващи заболявания. За разлика от конвенционалните антихипертензивни лекарства, тези капсули предлагат малко по-различен метод за решаване на този проблем: не чрез премахване на острите признаци на хипертония, а чрез пряко влияние върху причините за възникването му. Днес ще говорим за това защо преобладаващото мнозинство от съвременните кардиолози в Европа препоръчват приема на тези хапчета и какви са основните им ползи.

CardiotensPlus – цена, отзиви, как работи?

Неконтролираната хипертония в 89% от случаите води до усложнения и тежки форми на заболяването. За предотвратяване на тези рискове е необходимо да се предприеме подходяща профилактика и лечение в съответствие с препоръките на лекаря. Повечето кардиолози са убедени, че няма универсално лекарство за хипертония. За да победите това заболяване и неговите опасни последици за целия организъм, е необходим интегриран подход. Това означава да промените начина си на живот, да избягвате нездравословната храна, тютюнопушенето и алкохола. Важен фактор е активният начин на живот, редовните кардио натоварвания и контролът на телесното тегло. В допълнение, важна стъпка към постигането на тази цел е да се работи за понижаване на нивата на холестерола в кръвта и прочистване на кръвоносните съдове. Именно лошата пропускливост на кръвоносните съдове и артериите поради натрупаните холестеролни плаки по стените е основната причина за високо кръвно налягане. Как можете да помогнете на тялото си да се отърве от този проблем?

CardiotensPlus как работи?

Нека поговорим малко повече за това как действа тази хранителна добавка. Cardiotens Plus за понижаване на кръвното налягане е формулиран от водещи европейски експерти специално за поддържане на здравето с висок LDL холестерол. Формулата на базата на естествени съставки тонизира вените и кръвоносните съдове, укрепва и повишава еластичността на стените. Активните вещества разтварят атеросклеротични плаки, нормализират кръвообращението и понижават кръвното налягане. Лекият съдоразширяващ ефект помага за намаляване на високото кръвно налягане през първите няколко часа след приема на капсулите. При редовна употреба продуктът елиминира вероятността от повторни рецидиви и дава стабилен положителен резултат.

Полезни свойства:

  • Намалява опасно високото кръвно налягане през първите 6 часа.
  • Поддържа кръвното налягане в безопасни граници според възрастта на пациента.
  • Намалява нивото на LDL холестерола в кръвта.
  • Поддържа съдовия тонус.
  • Предотвратява образуването на кръвни съсиреци.
  • Възстановява положителния баланс на витамини и антиоксиданти.
  • Укрепва стените на сърдечния мускул, артериите и кръвоносните съдове.
  • Помага за подобряване на метаболизма и изгаряне на мазнини.
  • Подпомага работата на сърдечно-съдовата система и предотвратява многократните скокове на налягането.

Cardiotens Plus – купуват, поръчка, доставка

Използвайки CardiotensPlus за понижаване на холестерола в 97% от случаите, можете да постигнете положителен ефект за няколко седмици. Продуктът перфектно подпомага функционирането на храносмилателната и кръвоносната система, спомага за стабилизиране на хормоните и регулира нивата на кръвната захар. Според производителя пациентите, приемащи тези капсули, се връщат към нормалния живот, отървават се от пристъпи на хипертония, главоболие, гадене, изпотяване на крайниците и други симптоми на високо кръвно налягане.

CardiotensPlus как да се използва? Хранителната добавка е разрешена да се приема без лекарско предписание в съответствие с дозировката, посочена от производителя. Ако имате някакви въпроси или съмнения, препоръчваме да се консултирате с кардиолог или терапевт, преди да започнете курса на употреба на капсулите.

CardiotensPlus отзиви:

Леля ми имаше проблеми с хипертонията. Отидохме при лекаря за помощ и той посъветва да организираме разходки по 40 минути на ден, да пием повече вода, да ограничим мазните и пържените храни. Също така се препоръчва CardiotensPlus поръчка и се приема с храна в продължение на 30 дни. Само за 4 седмици лелята напълно се отърва от хипертонията и се върна към нормалния живот.

Съпругът ми живееше с високо кръвно налягане повече от 10 години, преди ситуацията да стане критична. На ръба на инсулта той решава да се погрижи за здравето си. В допълнение към стандартния набор от препоръки за лечение на хипертония, той започна да приема капсули от CardiotensPlus България. В резултат на това след 14 дни налягането се стабилизира на 180/20, дискомфортът изчезна и тялото се върна към нормалното си състояние. Много се радвам, че му препоръчах този продукт.

Нека се опитаме да намерим най-лесния начин CardiotensPlus купуват в България. Тези капсули няма да намерите в аптеката, но вече е възможно да ги поръчате през официалния онлайн магазин. Ще оставим линк към сайта, където се продава оригиналният продукт за лечение на хипертония. В допълнение към удобната форма на доставка и обслужване на клиенти, те имат CardiotensPlus цена по-евтино от другите магазини.

Поръчайте