Detonic България – лечение на хипертония и цистит, хранителна добавка за отслабване!


ЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ С ПОМОЩТА НА КЕТОЗАТА

– Намаляване на кръвната захар
– Няма нужда да се произвежда инсулин
– Няма инсулин – няма чувство за глад

Поръчайте

Detonic България е универсална хранителна добавка. Продуктът съчетава 100% натурални съставки и иновативни постижения в науката. Учените са отделили повече от 8 години, за да разработят многокомпонентна формула за цялостно възстановяване на здравето. Днес този прах се използва активно за решаване на такива проблеми като:

 1. Хипертония (високо кръвно налягане).
 2. Затлъстяване (наднормено тегло и метаболитни нарушения).
 3. Цистит (проблеми с уринирането при жените).

Точно сега ще разгледаме всяка от тези точки и ще се опитаме да покажем най-очевидните полезни свойства на продукта. Не забравяйте да прочетете тази публикация докрай, за да няма останали въпроси.

Detonic – цена, отзиви, как работи?

В този преглед искаме да разгледаме подробно всеки от горните елементи, за да потвърдим или опровергаем изявлението на производителя.

Хипертония.

Високото кръвно налягане е един от глобалните проблеми на съвременните хора. Проявява се на фона на наднорменото тегло, дисфункцията на кръвоносната система, прекомерния холестерол в кръвта и други фактори. Повече от 87% от хората с хронична хипертония са принудени редовно да използват хипертонични лекарства, за да потиснат симптомите на заболяването. Но повечето от тези лечения осигуряват само краткосрочно облекчение, но не решават корена на проблема.

Detonic средство за понижаване на кръвното налягане е един от най-добрите продукти на пазара. Активната формула моментално нормализира кръвното налягане и помага да се отървете от характерните признаци на хипертония в следващите 6 часа. Натуралните витамини и биофлавоноиди, съдържащи се в праха, спомагат за възстановяването на нормалното кръвообращение и намаляват вискозитета на кръвта. След 1 курс на лечение пациентите чувстват забележимо облекчение или напълно се отърват от причината за хипертонията.

Detonic как работи:

 • Detonic Възстановява кръвното налягане 120/80.
 • Унищожава кръвните съсиреци и предотвратява появата на кръвни съсиреци.
 • Нормализира холестерола и кръвната захар.
 • Detonic Подобрява еластичността и тонуса на кръвоносните съдове.
 • Елиминира аритмията.
 • Detonic Предотвратява рецидив.

През 2020 г. в Института по кардиология в България бяха проведени клинични проучвания, в които взеха участие 720 пациенти от различен пол и възраст. В продължение на 45 дни участниците в експеримента приемали 5 mg хранителна добавка на ден с вода. В резултат на проучванията 99% от изследваните лица показват възстановяване на нормалното кръвно налягане, 90% се отърват от венозна тромбоза, а 98% забравят за аритмия.

Detonic отзиви:

Благодарение на този продукт успях да се отърва от хипертония на етап 2! Кръвното ми налягане се нормализира 15 минути след първата употреба. Основното нещо е да не пропускате дните на приемане на лекарството и да се придържате към правилата на здравословния начин на живот. Ще успеете и вие!

Отслабване.

Detonic хранителна добавка за отслабване ще ви помогне винаги да останете в отлична форма, въпреки нивото на активност и диета. Продуктът насърчава прехода на организма в състояние на кетоза. В периода на кетоза недостъпните мазнини се изгарят, но мускулната маса остава непроменена. Натуралният прах многократно потвърждава високата ефективност на практическото приложение. Когато използват тази хранителна добавка, хората успяват да свалят от 5 до 16 кг за 1 месец, без да променят обичайния си начин на живот. Продукт, разработен от специалисти за здравето на вашата кръвоносна система.

Формулата е идеална за жени и мъже над 18 години, които са уморени да носят килограми излишни мазнини в тялото си или просто искат да свалят корема си.

Полезните действия се основават на следните области:

 • Апетитен контрол.
 • Ускоряване на метаболизма.
 • Ефектът на кетоновите тела върху мастните клетки.
 • Подобряване на кръвоносната система.
 • Възстановяване на хормоналния фон.
 • Елиминирането на целулита.
 • Блокиране на абсорбцията на въглехидрати.

Предимството на този прах е, че можете да контролирате теглото си без тежки физически натоварвания във фитнес залата, без глад и без диети. Продуктът не съдържа компоненти от животински произход, поради което е подходящ за вегетарианци и вегани.

Цистит.

Циститът е възпалителен процес, протичащ вътре в пикочния мехур. Над 74% от жените на различна възраст изпитват това заболяване. Симптомите на цистит включват болезнено уриниране, дискомфорт в долната част на корема, промяна на цвета и инконтиненция. Много съвременни експерти препоръчват използването на Detonic за цистит. Той е един от най-добрите продукти за пускане на пазара. Прахът съдържа D-маноза. Това е естествено вещество, което има мощен антибактериален ефект и намалява възпалението.

Формулата се е оказала ефективна срещу бактерията Е. коли, основният причинител на цистит. Приемайки този фитопродукт за препоръчителния период от време, можете да се отървете от възпалението на пикочния мехур след 30 дни.

Основните причини, поради които експертите препоръчват Detonic купуват:

 • 100% натурални съставки.
 • Няма странични ефекти.
 • Елиминира цистита в 1 курс.
 • няма рецидив.
 • Подходящ за жени на всяка възраст.
 • Detonic цена е няколко пъти по-евтино от цената на аптечните лекарства.

De Tonic – купуват, поръчка, доставка

Очевидно този продукт има голям брой полезни свойства и трябва да бъде с вас. Но за да получите добър резултат, се препоръчва да следвате дозировката, установена от производителя и метода на приложение.

Detonic как да се използва:

Опаковката съдържа 50 g от активната смес. Хранителната добавка е предназначена само за лица над 18 години. За да приготвите 1 порция, смесете 5 г прах и 200 мл вода. Приемайте всеки ден в продължение на 4 седмици.

Няма да намерите това естествено лекарство в аптеката. Най-лесният начин за Detonic поръчка е да попълните формуляр на официалния уебсайт.

Поръчайте