Friocard Slovenija – naravno zdravilo za hipertenzijo


kapsule za normalizacijo tlaka v topli sezoni

– preprečuje nastanek krvnih strdkov, krepi stene krvnih žil, preprečuje njihovo zamašitev, zmanjšujepritisk
– normalizira arterijski tlak, izboljša pretok krvi v možgane, pomirja živčni sistem, širi krvne žile
– znižuje arterijski tlak, lajša razdražljivost inutrujenost, zmanjšuje pogostnost aritmij

Naroči

Poletna vročina s hipertenzijo je dodaten dejavnik tveganja in lahko povzroči resne motnje v srčno-žilnem sistemu. Pri visokih temperaturah zraka bi morali biti ljudje, ki so nagnjeni k povišanemu krvnemu tlaku, bolj previdni glede svojega zdravja. To zadeva spoštovanje zdrave prehrane in ravnotežja vode, uporabo antihipertenzivnih zdravil, ki jih predpiše zdravnik, in druga priporočila. Strokovnjaki svetujejo, da zmanjšajo tveganje za vročino in njene učinke na srce:

 • Izogibajte se daljši izpostavljenosti soncu.
 • Redno merite krvni tlak s tonometrom.
 • Nosite čim lažja oblačila v svetlih barvah, pa tudi kapo.
 • Ne hodite ven med 12: 00-16: 00.
 • Odpravite težke telesne aktivnosti, alkohol, stres.
 • Ohranite zdrav življenjski slog.
 • Zmanjšajte vnos soli in začimb.
 • Vzemite pomožna prehranska dopolnila za uravnavanje tlaka.

Friocard – cena, pregledi, kako deluje?

Friocard za znižanje krvnega tlaka so naravne kapsule, ki so v zadnjih letih postale pravi znanstveni preboj. Edinstveni kompleks je posebej zasnovan za ljudi, ki jih zanima podpora zdravju kardiovaskularnega sistema (zlasti v vročem vremenu). V nasprotju s tradicionalnimi lekarniškimi tabletami ta izdelek vsebuje le 100% varne rastlinske sestavine. Ko pride v telo, formula v trenutku lajša simptome hipertenzije, uravnava delovanje srčne mišice, širi lumen krvnih žil in stabilizira splošno počutje. Z jemanjem prehranskega dodatka vsak dan 1 mesec lahko dosežete dobre rezultate pri reševanju obstoječih zdravstvenih težav.

Kako deluje?

Indikacije za uporabo:

 • Glavobol.
 • Tinitus.
 • Hiter srčni utrip.
 • Visok srčni utrip.
 • Temni kolobarji pred očmi.
 • Slabost in omotica.
 • Stanje skrajne utrujenosti.
 • Povečano potenje.
 • Kratka sapa.

Friocard naravno zdravilo za hipertenzijo ima veliko uporabnih lastnosti in prednosti v primerjavi s svojimi kolegi. Toda hkrati je izdelek popolnoma stabilen, med uporabo ne povzroča neželenih učinkov in zasvojenosti. Formula vsebuje nabor edinstvenih sestavin, vitaminov in rastlinskih izvlečkov. Kompleks pozitivno vpliva na krepitev živčnega in kardiovaskularnega sistema, redči kri in čisti žile pred slabim holesterolom. Redna uporaba te inovativne formule vam bo dala povsem nov pristop k reševanju vašega problema in zmanjšala verjetnost zapletov.

Številni strokovnjaki svetujejo jemanje Friocard za zniževanje holesterola, ker je to eden od vzrokov za kronično hipertenzijo in vztrajno visok krvni tlak. Normalizacija presnovnih procesov in izgorevanje maščob sta tudi dodatni prednosti te formule. Kapsule pomagajo normalizirati delovanje srca in preprečujejo nastanek krvnih strdkov.

Friocard kako uporabljati? Kapsule so namenjene za interno uporabo. Oglejte si dodatna navodila za optimalni dnevni dodatek. Pazljivo ga preberite in upoštevajte vse varnostne ukrepe. O jemanju tega zdravila se posvetujte s svojim zdravnikom.

Pregledi:

Z nastopom poletja sem imel nenehno težave z visokim krvnim tlakom. V takih trenutkih se mi je aktivnost zmanjšala, ležal sem in nisem mogel ničesar storiti. Po nasvetu mojega prijatelja zdravnika sem se odločil za Friocard naročiti. Ta izdelek pomaga preprečiti neprijetne simptome tudi v najbolj močni vročini. Počutim se veliko bolje in lahko normalno delam tudi takrat, ko je zunaj visoka temperatura.

Vesel sem bil, ko sem ugotovil, da je zdaj to mogoče v internetu Friocard kupiti v Sloveniji. Moja žena je vzela to prehransko dopolnilo in bila zadovoljna z rezultati. Toda izdelek je nekaj časa izginil z našega trga, zato sem ga moral naročiti pri svojih tujih prijateljih. S prihodom uradne spletne strani pri nas je vse postalo veliko lažje. Vložim prošnjo in v 2-3 dneh prejmem paket po kurirju.

Mati moža trpi za hipertenzijo in vedno ji poskušamo pomagati pri soočanju s to boleznijo. Na priporočilo zdravnika smo ji naročili te kapsule. Bil sem prijetno presenečen nad Friocard cena, še bolj pa zadovoljen z rezultati aplikacije. V nekaj minutah po prvi tableti se je znebila glavobola in tlak se je normaliziral. Izdelek je res učinkovit, zato ga priporočamo drugim.

Friocard – kupiti, naročiti, dostava

Uradna prodaja se izvede samo prek proizvajalčeve spletne strani, povezavo do katere bomo pustili v opisu. Če želite oddati naročilo, morate biti starejši od 18 let, izpolnite obrazec za naročilo in navedite naslov za dostavo. Za več informacij se obrnite na strokovnjaka klicnega centra.

Pozor! Informacije na tej strani so zgolj informativne narave in jih ni mogoče šteti za alternativo strokovnemu mnenju. Ne prodajamo ničesar in ne zavračamo nobene odgovornosti glede učinkovitosti ali varnosti prehranskih dopolnil, predstavljenih v tem pregledu. Vedno se posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem.

Naroči