Herell Bosna i Hercegovina – sprej za rast kose


Naučnici su se iznenadili kada su uspjeli da otkriju ovaj revolucionarni losion protiv opadanja kose.

– Kosu čini sjajnijom i gušćom
– Ubrzava rast kose za 380%
– Koncentriše broj vlasi
– Obezbjeđuje novi rast kose
– Sprečava opadanje kose

Наручивање

Preko 60% muškaraca i 70% žena pati od gubitka kose. Ovaj se problem javlja zbog različitih razloga:

  • Metabolički poremećaji.
  • Nedostatak vitamina i minerala.
  • Slab imunitet.
  • Loša hrana, ekologija, stres.
  • Posljedice prošlih bolesti.
  • Često sušenje kose sušilom za kosu, upotreba kozmetike za oblikovanje frizura.
  • Starosne promjene u strukturi kose.

Kako bi se nosili s ovim problemom, stručnjaci su razvili Herell sprej za rast kose. To je specijalizirana formula širokog spektra koja pomaže zaustaviti gubitak kose već 48 sati nakon nanošenja i prirodnim putem ubrzava rast kose.

Herell – cijena, recenzije, kako to funkcionira?

Herell za zaustavljanje opadanja kose je veliki korak naprijed u znanosti i medicini. U samo nekoliko godina naučnici su uspjeli stvoriti 100% prirodni lijek koji pomaže muškarcima i ženama da izbjegnu ćelavost, bez obzira na njihovu dob i uzroke opadanja kose. Aktivni sastojci formule prošli su nekoliko faza kliničkih ispitivanja i pokazali su visoku efikasnost u praksi. Zahvaljujući mekoj teksturi, serum se brzo upija u vlasište i dopire do najdubljih područja i korijena kose. To omogućuje transport hranjivih tvari izravno do korijena radi jačanja strukture kose i poticanja rasta čak i iz uspavanih folikula dlake.

Ako riješite naručiti Herell za ubrzanje rasta kose, možete dobiti vlasničku formulu za rješavanje postojećih problema. Prema proizvođaču, nakon mjesec dana korištenja ovog losiona, lomljivost kose se značajno smanjuje, ćelava područja na glavi nestaju. Ako je potrebno, proizvod se čak može koristiti i na bradi kako bi bila gušća i svilenkasta.

Dobra vijest je da je otprilike 3-4 puta jeftiniji od ostalih analoga za Herell cijena. To vam omogućuje ne samo da dobijete dobar rezultat, već i značajno uštedite na kupnji ovog proizvoda.

Evo šta kažu stručnjaci:

Liječenje alopecije može biti dugotrajno, teško i skupo, posebno ako pacijent dođe u našu kliniku u kasnoj fazi. Radim kao triholog više od 10 godina i znam da gubitak kose treba liječiti odmah nakon pojave prvih znakova. Nedavno sam počeo preporučivati svojim klijentima Herell kupiti u Bosni i Hercegovini. Vidim kako im nakon ovog losiona kosa postaje zdravija i gušća, kako se anagena faza povećava, a korijenje jača. Ovaj proizvod je definitivno vrijedan vaše pažnje.

Svakako biste trebali probati. Uvjeravamo vas da ćete biti ugodno iznenađeni rezultatima!

Наручивање