Herell Србија – спреј за раст косе


Naučnici su se iznenadili kada su uspjeli da otkriju ovaj revolucionarni losion protiv opadanja kose

– Kosu čini sjajnijom i gušćom
– Ubrzava rast kose za 380%
– Koncentriše broj vlasi
– Obezbjeđuje novi rast kose
– Sprečava opadanje kose

Наручивање

Преко 60% мушкараца и 70% жена пати од губитка косе. Овај проблем настаје у позадини различитих разлога:

  • Метаболички поремећаји.
  • Недостатак витамина и минерала.
  • Слаб имунитет.
  • Лоша храна, екологија, стрес.
  • Последице прошлих болести.
  • Често сушење косе феном, употреба козметике за обликовање фризура.
  • Старосне промене у структури косе.

Да би се носили са овим проблемом, стручњаци су развили Herell спреј за раст косе. То је специјализована формула широког спектра која помаже у заустављању губитка косе већ 48 сати након наношења и природним путем убрзава раст косе.

Herell – цена, критике, како то функционише?

Herell да заустави губитак косе је велики корак напред у науци и медицини. За само неколико година научници су успели да створе 100% природни лек који помаже мушкарцима и женама да избегну ћелавост, без обзира на године и узроке опадања косе. Активни састојци формуле прошли су кроз неколико фаза клиничких испитивања и показали су високу ефикасност у пракси. Захваљујући мекој текстури, серум се брзо упија у власиште и допире до најдубљих делова и корена косе. Ово омогућава да се хранљиве материје транспортују директно до корена ради јачања структуре косе и подстицања раста чак и из успаваних фоликула длаке.

Ако решите наручити Herell да убрза раст косе, можете добити власничку формулу за решавање постојећих проблема. Према произвођачу, након 1 мјесеца кориштења овог лосиона, ломљивост косе се значајно смањује, ћелава подручја на глави нестају. Ако је потребно, производ се чак може користити и на бради како би била гушћа и свиленкаста.

Добра вест је да је за 3-4 пута јефтинији од осталих аналога за Herell цена. Ово вам омогућава не само да добијете добар резултат, већ и значајно уштедите на куповини овог производа.

Ево шта кажу стручњаци:

Лечење алопеције може бити дуготрајно, тешко и скупо, посебно ако пацијент дође у нашу клинику у касној фази. Радим као трихолог више од 10 година и знам да губитак косе треба третирати одмах након појаве првих знакова. Недавно сам почео да препоручујем својим клијентима Herell купити у Србији. Видим како им после овог лосиона коса постаје здравија и гушћа, како се повећава фаза анагена и јачају корени. Овај производ је дефинитивно вредан ваше пажње.

Свакако би требало да пробате. Уверавамо вас да ћете бити пријатно изненађени резултатима!

Наручивање