Keto Balance България – продукт за отслабване


Keto Balance
БИОКАПСУЛИ за ежедневно отслабване

– Укрепва дренажната функция на междуклетъчното пространство, изглажда целулита.
– Извежда излишната течност от тялото
– Премахнете подуването на корема
– Подобрява състоянието на косата и ноктите
– Отстранява умората и сънливостта

Поръчайте

Напоследък кетозата се превърна в един от най-често срещаните въпроси сред диетолозите и фитнес инструкторите. Въпреки доказаната ефективност, все още има хора, които критикуват този метод за отслабване и го наричат ирационално натоварване на тялото. И така, какво е кетоза, кетогенната диета и как може да ви помогне при проблемите с наднорменото тегло? Днес ще говорим подробно по тази тема и ще представим преглед на основния хит на този сезон – Keto Balance хранителна добавка за отслабване.

Първо, нека да отговорим на основния въпрос – какво е кетоза? Ако не навлизате в сложна медицинска терминология и се опитвате да обясните с прости думи, тогава това изглежда така: това е състояние на метаболизма, при което мазнините стават основният източник на енергия, а не глюкоза (захар).

Глюкозата се намира в чернодробните клетки и е нашият стратегически резерв. Но веднага щом има рязко намаляване на източника на енергия (въглехидрати), след няколко дни съществуващите запаси от глюкоза се изчерпват. Тялото започва да търси алтернативни начини за получаване на енергия. В определен момент това може да е производството на глюкоза от протеинови аминокиселини, но при голямо физическо натоварване това очевидно няма да е достатъчно. Кетозата е единственият изход. Чрез задействане на това метаболитно състояние, тялото бързо произвежда кетони в черния дроб от преработени мазнини. Това увеличава скоростта на изгаряне на подкожни мазнини, както и повишава ефективността и енергията. След като прочетете Keto Balance отзиви, ще се убедите, че този продукт перфектно повишава ефективността на всяка диета и ви помага да губите до -15 кг на месец.

Опасно ли е ограничаването на въглехидратите?

Има много страхове и митове, че при недостиг на въглехидрати мозъкът вече няма да получава необходимите му хранителни вещества, ще се появят слабост и умора. Всъщност всеки, който поне веднъж е опитал диета с ниско съдържание на въглехидрати, отбелязва по-високо ниво на активност, добро настроение и огромно количество енергия през целия ден. Каква е тайната? Факт е, че въглехидратите са “мръсен” източник на енергия (особено ако са бързи въглехидрати с висок гликемичен индекс). При разграждането им се отделят т. нар. свободни радикали, които запушват клетките на тялото ни и значително забавят метаболизма. Най-„чистият“ вид енергия е разграждането на мазнините в чернодробните клетки.

Защо имам нужда от хранителни добавки при кетогенна диета?

Потапянето в кетоза е индивидуален процес, който зависи от възрастта, начина на живот и метаболитните характеристики на всеки отделен човек. Лекарите казват, че в някои случаи са необходими 5 до 7 дни диета с ниско съдържание на въглехидрати, за да влезе тялото в активната фаза на производство на кетони. За много хора това е твърде трудно, въпреки факта, че често в ранните етапи на драстична промяна на диетата може да се появи т. нар. кето грип (състояние, придружено от слабост, сънливост, раздразнителност и апатия). Поради тази причина водещите европейски диетолози препоръчват приемането на специални витаминни добавки, предназначени специално за тази диета. Сред най-популярните в момента е Keto Balance продукт за отслабване. Това е високоефективна растителна кетонна и антиоксидантна формула, която ви помага да постигнете пикова кетоза само за 40 минути! С помощта на Keto Balance България можете да постигнете невероятни резултати и да създадете перфектната фигура само за няколко седмици.

Keto Balance – цена, отзиви, как работи?

Keto Balance естествено изгаряне на мазнини е един от най-бързите и ефективни начини за преодоляване на затлъстяването на всеки етап. Продуктът е идеален за кетогенна диета, тъй като е предназначен да се използва в меню с минимално количество въглехидрати. Активните съставки на тази хранителна добавка съчетават органичен произход, безопасност и хипоалергичен принцип на действие върху тялото. При използване на капсули няма чувство на глад, няма чувство на слабост или сънливост.

Keto Balance как работи? Продуктът включва L-карнитин, малинови кетони, витамин В3 и екстракт от гуарана. Източникът на антиоксиданти във формулата е екстракт от зелен чай, а енергийният активатор е кофеинът. Формулата перфектно управлява метаболитните процеси, премахва токсините и нормализира функционирането на вътрешните органи и процеси. Това е единственият 100% естествен фет бърнър, който гарантира запазване на постигнатите резултати дори шест месеца след края на курса на употреба. Между другото, сега има промоция и за Keto Balance цена ще бъде най-изгодно за купувачите!

Капсулите ефективно блокират усвояването на излишните калории от въглехидрати в тялото, а също така създават всички необходими условия за моментално потапяне в кетоза. Ще започнете да горите мазнини от първия ден и ще отслабнете бързо, независимо от фитнес, ниво на активност или начин на живот.

Keto Balance как да се използва: Хранителна добавка, предназначена за възрастни, които са склонни към наднормено тегло или метаболитен синдром. Препоръчва се като добавка към основната диета за поне 30 дни. Дозировката и начинът на приложение са описани подробно в инструкциите за употреба.

Keto Balance – купуват, поръчка, доставка

Ако решите Keto Balance купуват в България, използвайте офертата на официалния уебсайт, за да поръчате капсули. Това е най-бързият и удобен начин да получите оригинален продукт, както и отстъпка. Моля, имайте предвид, че Keto Balance поръчка е разрешено само ако сте на възраст над 18 години. Не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар преди употреба.

Поръчайте