Magic Mascara България – Спирала за мигли


Създайте най-красивия външен вид и изберете правилната спирала за това!

– Спирала-серум за укрепване и растеж на миглите, който в същото време оцветява и леко ги завърта.
– Спирала е направена от естествени съставки, не предизвиква алергии в деликатната кожа около клепачите.
– Ефектът е отличен!

Поръчайте

Днес в нашия преглед представихме хита на продажбите през последните месеци – Magic Mascara спирала за растеж на мигли. В интернет можете да намерите много реклами за този продукт, в които сме сигурни в неговата невероятна ефективност и безопасност. Но наистина ли е така? Журналистите на Maralgelis решиха внимателно да проучат козметичния продукт, да прочетат отзивите на клиентите и да получат експертно мнение.

Magic Mascara – цена, отзиви, как работи?

Всяка жена мечтае за дебели и обемни мигли. Това е един от най -важните елементи на грима, който може да добави допълнителна мистерия и привлекателност към външния вид, да подчертае красивите черти на лицето и очите, скривайки несъвършенствата. За съжаление само 34% от жените естествено растат дълги и дебели мигли. Останалите 64% трябва да търсят различни начини за решаване на този проблем. Най -популярната процедура в козметичните салони е удължаване на мигли или татуиране. Ако сте използвали тези процедури поне веднъж, вероятно сте запознати със страничните ефекти:

 • Загуба и чупливост на миглите.
 • Появата на алергична реакция.
 • Влошаване на целостта и забавяне на растежа на собствените мигли.
 • Болезнени усещания при сваляне на миглите.
 • Отрицателен ефект върху кожата.
 • Възможни проблеми със зрението.
 • Процедурите трябва да се извършват редовно, за да не се загуби ефектът.

Печеливша алтернатива ли е спиралата за мигли?

През последните години се наблюдава световна тенденция към използването на естествена козметика като алтернатива на козметичните процедури. На този фон появата на продукт като Magic Mascara спирала за мигли не е изненадваща. Нека се опитаме да разберем какво е специално за тази козметика и защо е толкова популярна днес?

Magic Mascara как работи?

Според информация от официалния сайт, спиралата е резултат от дългогодишни изследвания на водещи европейски учени в областта на поддържането на красотата и здравето на миглите. При създаването му са използвани само 100% натурални и хипоалергенни съставки от органичен произход. Това прави използването на продукта безопасно и елиминира възможния риск от алергични реакции.

Основната разлика между използването на спирала в сравнение с удължаването е да стимулирате растежа на собствените си мигли. Подхранващият комплекс действа върху космените фоликули, укрепвайки корените и снабдявайки клетките на миглите с полезни микроелементи и витамини. Благодарение на този ефект структурата се подобрява и цилиарният обем се увеличава, а фазата на растеж се удължава с няколко седмици. По този начин получавате идеално дебели и дълги мигли, които изглеждат по -естествени от удължените.

Magic Mascara – купуват, поръчка, доставка

Magic Mascara спирала с ефект на удължени мигли е оборудван с удобна четка, която ви позволява да нанасяте сами без чужда помощ. Благоприятният ефект се наблюдава след 1-2 процедури, но максималният ефект може да се постигне след 4 седмици употреба. След това просто трябва да използвате спирала, за да поддържате здравето и грижата за миглите си.

Ползи, изразени от продавача:

 • Моментален ефект.
 • Укрепване и увеличаване обема на миглите.
 • Абсолютно безопасен състав на компонентите.
 • Не предизвиква алергични реакции и дразнене на кожата.
 • Удобен за използване.
 • Magic Mascara цена е по -евтино от цената на едно посещение в козметичния салон.
 • Поддържа форма и обем до 24 часа!

Magic Mascara как да се използва:

Преди да започнете процедурата, измийте лицето си с топла вода и сапун и подсушете с кърпа. С помощта на специална четка нанесете спирала под формата на Z, като я държите хоризонтално спрямо клепача. За по -изразителен ефект се препоръчва да започнете да прилагате активната формула от външния ъгъл на очите и постепенно да се приближите до центъра. Ако желаете, можете да нанесете друг слой, за да подобрите ефекта. Преди употреба се препоръчва консултация със специалист.

Magic Mascara отзиви:

Преди използвах удължаване на мигли, но сега дори се опитвам да разубедя приятелите си от тази процедура. Първо, изграждането или татуирането е много скъпо, и второ, след него често се появяват сериозни странични ефекти. Днес използвам тази спирала, защото наистина дава невероятни резултати, без да навреди на здравето ми. И най -важното, можете да използвате Magic Mascara поръчка самостоятелно и да го използвате винаги, когато ви подхожда.

Поръчан чрез онлайн магазина Magic Mascara България. Чакам пакета ми да пристигне. Ще се опитам да напиша моето мнение за продукта по -късно.

Добра спирала! Опитах толкова много различни варианти, преди да се спра на него. Наистина добър за ефекта на обема и увеличението. Не усетих никакъв дискомфорт при използване.

Maralgelis не продава този продукт. Всеки, който се интересува от Magic Mascara купуват в България, може да се възползва от офертата на официалния уебсайт и да направи поръчка там чрез уеб формата.

Поръчайте