Magic Mascara România – rimel pentru creșterea genelor


Rimelul cu ser pentru gene frumoase și sănătoase

– Extinde genele într-un mod natural, fără a le dăuna
– Restaurează genele deteriorate de procedurile cosmetice dăunătoare
– Oferă volumul extraordinar, densitatea și culoarea bogată — efectul genelor false

Comandă

Astăzi, în recenzia noastră, am prezentat succesul vânzărilor din ultimele luni – Magic Mascara Ser pentru creșterea genelor. Pe Internet, puteți găsi multe reclame pentru acest produs, în care suntem siguri de eficacitatea și siguranța sa incredibile. Dar chiar este așa? Jurnaliștii Maralgelis au decis să studieze cu atenție produsul cosmetic, să citească recenziile clienților și să obțină un aviz de specialitate.

Magic Mascara – preț, comentarii, cum funcționează?

Fiecare femeie visează genele groase și voluminoase. Acesta este unul dintre cele mai importante elemente de machiaj, care pot adăuga mister și atractivitate în plus aspectului, subliniază trăsăturile frumoase ale feței și ochilor, ascunzând imperfecțiunile. Din păcate, doar 34% dintre femei cresc în mod natural gene lungi și groase. Restul de 64% trebuie să caute diverse modalități de a rezolva această problemă. Cea mai populară procedură în saloanele de înfrumusețare este extensia genelor sau tatuajul. Dacă ați utilizat aceste proceduri cel puțin o dată, probabil că sunteți familiarizat cu efectele secundare:

 • Pierderea și fragilitatea genelor.
 • Apariția unei reacții alergice.
 • Deteriorarea integrității și întârzierea creșterii genelor proprii.
 • Senzații dureroase la îndepărtarea genelor.
 • Efect negativ asupra pielii.
 • Posibile probleme de vedere.
 • Procedurile trebuie efectuate regulat pentru a nu pierde efectul.

Este rimelul o alternativă profitabilă?

În ultimii ani, a existat o tendință globală către utilizarea cosmeticelor naturale ca alternativă la procedurile cosmetice. În acest context, aspectul unui produs precum Magic Mascara Ser pentru gene nu este surprinzător. Să încercăm să înțelegem ce este special la acest produs cosmetic și de ce este atât de popular astăzi?

Magic Mascara cum funcționează?

Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial, rimelul este rezultatul multor ani de cercetări efectuate de oameni de știință europeni de frunte în domeniul susținerii frumuseții și sănătății genelor. La crearea sa, au fost utilizate doar ingrediente 100% naturale și hipoalergenice de origine organică. Acest lucru face utilizarea produsului sigură și elimină riscul posibil de reacții alergice.

Diferența fundamentală între utilizarea rimelului în comparație cu extensiile este de a stimula creșterea propriilor gene. Complexul nutritiv acționează asupra foliculilor de păr, întărind rădăcinile și alimentând celulele genelor cu microelemente și vitamine utile. Datorită acestui efect, structura se îmbunătățește și volumul ciliar crește, iar faza de creștere este prelungită cu câteva săptămâni. Astfel obțineți gene groase și lungi perfect care arată mai natural decât cele extinse.

Magic Mascara – cumpăra, comanda, livrare

Magic Mascara Ser cu efect de gene extinse este echipat cu o perie la îndemână care vă permite să aplicați singuri fără asistență. Efectul benefic este observat după 1-2 proceduri, dar efectul maxim poate fi obținut după 4 săptămâni de utilizare. Apoi, trebuie doar să folosiți rimel pentru a vă sprijini sănătatea și îngrijirea genelor.

Avantajele exprimate de vânzător:

 • Efect instantaneu.
 • Întărirea și creșterea volumului genelor.
 • Compoziția absolut sigură a componentelor.
 • Nu provoacă reacții alergice și iritații ale pielii.
 • Convenabil de utilizat.
 • Magic Mascara preț este mai ieftin decât costul unei vizite la salonul de înfrumusețare.
 • Păstrează forma și volumul până la 24 de ore!

Magic Mascara cum să utilizați:

Înainte de a începe procedura, spălați-vă fața cu apă caldă și săpun și uscați-l cu un prosop. Folosind o perie specială, aplicați rimelul în formă de Z, ținându-l orizontal în raport cu pleoapa. Pentru un efect mai expresiv, se recomandă să începeți să aplicați formula activă din colțul exterior al ochilor și să vă apropiați treptat de centru. Dacă doriți, puteți aplica un alt strat pentru a spori efectul. Se recomandă consultarea cu un specialist înainte de utilizare.

Magic Mascara comentarii:

Obișnuiam să folosesc extensii de gene, dar acum încerc chiar să-mi descurajez prietenii de la această procedură. În primul rând, construirea sau tatuarea este foarte costisitoare și, în al doilea rând, apar adesea efecte secundare grave după aceasta. Astăzi folosesc acest rimel pentru că oferă cu adevărat rezultate incredibile, fără a afecta sănătatea mea. Și cel mai important, puteți utiliza Magic Mascara comanda pe cont propriu și îl puteți folosi ori de câte ori vi se potrivește.

Comandat prin magazinul online Magic Mascara România. Aștept sosirea coletului meu. Voi încerca să-mi scriu părerea despre produs mai târziu.

Rimel bun! Am încercat atâtea opțiuni diferite înainte de a mă stabili. Foarte bun pentru efectul de volum și mărire. Nu am simțit niciun disconfort când am folosit.

Maralgelis nu vinde acest produs. Oricine este interesat de Magic Mascara cumpăra în România poate profita de oferta site-ului oficial și poate plasa o comandă acolo prin intermediul formularului web.

Comandă