Mini HD LED Projektor Hrvatska – za dječju sobu

NOVA AŽURIRANA VERZIJA !!! Sada sa svjetlinom od 1000 lumena !!!

– Idealan za dom, dječju zabavu, žurke i ured
– Kompaktan dizajn, projektor se lako nosi sa sobom.
– Jednostavno i praktično povezivanje s više video izvora!

Narudžba

Mnogi roditelji često imaju pitanje o kupnji raznih multimedijskih uređaja za svoju dječju sobu. Razvoju tehnologija i novih trendova nema bijega. Zašto trošiti puno novca za kupnju televizora, riskirajući da će ga djeca razbiti ili baciti na sebe? Danas možete puno lakše riješiti problem – Mini HD LED Projektor za dječju sobu pomoći će vam u tome. Sastavljanje i povezivanje uređaja trajat će samo nekoliko minuta. Nakon toga morat ćete usmjeriti snop svjetlosti na zid i dobit ćete svijetlu i jasnu sliku u visokoj rezoluciji u odrazu. Očita prednost ovog sustava je odsutnost nepotrebnih žica i kabela.

Mini HD LED Projektor – cijena, recenzije, kako djeluje?

Povezivanje je putem HDMI ili USB izlaza, što vam omogućuje povezivanje projektora s mobilnim telefonom, tabletom ili prijenosnim računalom. Osim dječje sobe, poželjno je koristiti i Mini HD LED Projektor za dom i ured. Zbog male veličine i male težine uređaj ne stvara dodatno opterećenje u ruksaku ili čak u džepu. Možete postići izvrsne rezultate i uštedjeti puno novca.

1. Veliki zaslon.

Prijenos slike pomoću Mini HD LED Projektor s mobitela na veliki zaslon jedna je od najvažnijih prednosti ove tehnologije. Optimalna brzina širenja je 640 x 360. To će biti dovoljno za dobru i jasnu sliku na bilo kojoj površini. Projektor možete koristiti za više od obične zabave. Puno je prikladnije gledati tutorijale ili predavanja na velikom ekranu umjesto na prijenosnom računalu. Pa i gdje bez zabave. Zamislite samo koliko će osjećaja vaše dijete imati od igranja video igara na tako velikom monitoru.

2. Vrijednost za novac i mogućnosti.

Moderni televizori s tako velikom dijagonalom vrlo su skupi. Ali sada govorimo o dječjoj sobi, u kojoj neprestano lete kuglice, igračke i razni drugi predmeti. Šanse za oštećenje TV zaslona previsoke su. U slučaju projektora ne riskirate ništa. Zidna projekcija jedan je od najsigurnijih načina prijenosa video zapisa ili fotografija.

3. Sigurno za vid.

Svi znaju da produljena izloženost monitoru ili TV zaslonu negativno utječe na vid. To je posebno opasno u djetinjstvu, kada vid još nije u potpunosti formiran, a opterećenje očiju se udvostručuje. Znanstvenici smatraju projekciju zida jednim od najsigurnijih načina konzumiranja video sadržaja za oči. Mini HD LED Projektor kako to radi:

 • Umjerena svjetlina.
 • Odsutnost treperenja nedostižnog za ljudsko oko.
 • Veliki font.
 • Sposobnost da bude veća od 3 metra slike.

Mini HD LED Projektor Hrvatska je najbolje rješenje za roditelje koji brinu o zdravlju svog djeteta. Ovim uređajem možete riješiti mnoge zadatke: od zabave do obrazovanja i posla.

4. Kompaktnost i svestranost.

U dječjoj sobi svaki centimetar slobodnog prostora zlata vrijedi. Zbog toga mnogi roditelji donose odluku o Mini HD LED Projektor kupiti u Hrvatskoj. Zbog svoje male veličine, ovaj se uređaj može postaviti bilo gdje, a zatim brzo složiti u kutiju koja štedi prostor. Možete uštedjeti prostor i dobiti dodatno područje za igru. Zahvaljujući ovim značajkama uređaj uvijek možete ponijeti sa sobom na odmor ili na izlet.

5. Snaga i trajnost.

Tijelo je izrađeno od materijala visoke čvrstoće. Ovaj model nema oštrih kutova u kućištu, što ga čini sigurnim za djecu. Kvalitetna plastika i unutarnji sustav hlađenja sprječavaju pregrijavanje uređaja čak i nakon mnogo sati rada. LED svjetiljke imaju radni ciklus veći od 50 tisuća sati, tako da ćete ovaj multimedijski sustav imati godinama koje dolaze.

Mini HD LED Projektor – kupiti, naručiti, dostava

Mini HD LED Projektor kako koristiti? Pažljivo pročitajte upute prije prve uporabe. Postavite projektor na optimalnu udaljenost od zida ili platna. Upotrijebite USB ili HDMI za povezivanje s mobilnim uređajem. Usmjerite svjetlosni tok i upotrijebite upravljačku ploču kako biste postavili sliku što jasnijom. Uživajte u gledanju omiljenih crtića, TV serija, obrazovnih videozapisa, kao i fotografija i glazbe.

Evo samo nekoliko razloga zašto sve više ljudi danas želi Mini HD LED Projektor naručiti:

 • Mini HD LED Projektor cijena deset je puta jeftiniji od troškova televizora ili drugih uređaja.
 • Velika skala slike i jasna slika ne kvare oči.
 • Brza i prikladna instalacija i konfiguracija.
 • Povećan interes djece za ovu opciju za gledanje njihovih omiljenih filmova ili crtića.
 • Kvalitetni i ekološki prihvatljivi materijali.
 • Video visoke razlučivosti s osvjetljenjem do 1000 lumena.
 • Podrška za sve moguće video formate.
 • Mala težina i kompaktna veličina.

Ako sumnjate u učinkovitost ovog uređaja, predlažemo da posjetite službenu internetsku trgovinu i pročitate Mini HD LED Projektor recenzije kupaca. To će još jednom potvrditi prednosti korištenja ovog projektora jer je 98% kupaca zadovoljno.