MINI HD LED Projektor România – pentru camera copiilor

VERSIUNE NOUĂ ACTUALIZATĂ! ACUM CU LUMINOZITATE DE 1000 LUMENI!

– Urmăriți filmele și serialele preferate cum n-ai mai făcut-o niciodată
– Ușor, cu dimensiuni de buzunar și simplu de transportat peste tot
– Conectivitate simplă și la îndemână, cu mai multe surse video!!

Comandă

Mulți părinți au adesea o întrebare despre cumpărarea diverselor dispozitive multimedia pentru camera copiilor lor. Nu există nicio scăpare din dezvoltarea tehnologiilor și a noilor tendințe. De ce să cheltuim mulți bani pentru a cumpăra un televizor, riscând că copiii îl vor sparge sau îl vor lăsa singuri? Astăzi puteți rezolva problema mult mai ușor – MINI HD LED Projektor pentru camera copiilor vă va ajuta în acest sens. Asamblarea și conectarea dispozitivului vor dura doar câteva minute. După aceea, va trebui să direcționați un fascicul de lumină către perete și veți obține o imagine strălucitoare și clară la rezoluție înaltă în reflexie. Avantajul evident al acestui sistem este absența firelor și cablurilor inutile.

MINI HD LED Projektor – preț, comentarii, cum funcționează?

Conexiunea se face prin ieșire HDMI sau USB, care vă permite să conectați proiectorul la un telefon mobil, tabletă sau laptop. În afară de camera copiilor, este recomandabil să utilizați MINI HD LED Projektor pentru casă și birou. Datorită dimensiunilor reduse și greutății reduse, dispozitivul nu creează nicio sarcină suplimentară într-un rucsac sau chiar într-un buzunar. Puteți obține rezultate excelente și puteți economisi mulți bani.

1. Ecran mare.

Transferul unei imagini folosind MINI HD LED Projektor de pe mobil pe ecran mare este unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei tehnologii. Rata optimă de expansiune este de 640 x 360. Acest lucru va fi suficient pentru a obține o imagine bună și clară pe orice suprafață. Puteți utiliza proiectorul pentru mai mult decât divertisment. Este mult mai convenabil să vizionați tutoriale sau prelegeri pe ecranul mare în loc de un laptop. Ei bine, și unde fără divertisment. Imaginați-vă cât de multă emoție va avea copilul dumneavoastră de la jocurile video pe un monitor atât de mare.

2. Raport calitate-preț și oportunități.

Televizoarele moderne cu o diagonală atât de mare sunt foarte scumpe. Dar vorbim acum despre o cameră pentru copii, unde bilele, jucăriile și diverse alte obiecte zboară constant. Șansele de a deteriora ecranul TV sunt prea mari. În cazul unui proiector, nu riști nimic. Proiecția pe perete este una dintre cele mai sigure modalități de a transfera videoclipuri sau fotografii.

3. Sigur pentru vedere.

Toată lumea știe că expunerea prelungită la un monitor sau ecran TV afectează negativ vederea. Acest lucru este deosebit de periculos în copilărie, când vederea nu este încă pe deplin formată și sarcina de pe ochi se dublează. Oamenii de știință consideră proiecția pereților ca una dintre cele mai sigure modalități de a consuma conținut video pentru ochi. MINI HD LED Projektor cum funcționează:

 • Luminozitate moderată.
 • Absența pâlpâirii evazivă pentru ochiul uman.
 • Font mare.
 • Capacitatea de a depăși 3 metri de imagine.

MINI HD LED Projektor România este cea mai bună soluție pentru părinții cărora le pasă de sănătatea copilului lor. Cu acest dispozitiv, puteți rezolva multe sarcini: de la divertisment la educație și muncă.

4. Compacitate și versatilitate.

Într-o cameră pentru copii, fiecare centimetru de spațiu liber își merită greutatea în aur. Acesta este motivul pentru care mulți părinți iau decizia de MINI HD LED Projektor cumpăra în România. Datorită dimensiunii sale mici, acest aparat poate fi plasat oriunde și apoi pliat rapid într-o cutie care economisește spațiu. Puteți economisi spațiu și puteți obține o zonă de joc suplimentară. Datorită acestor caracteristici, dispozitivul poate fi întotdeauna luat cu tine în vacanță sau într-o excursie de picnic.

5. Rezistență și durabilitate.

Corpul este realizat din materiale de înaltă rezistență. Acest model nu are colțuri ascuțite în carcasă, ceea ce îl face sigur pentru copii. Plasticul de înaltă calitate și un sistem de răcire intern împiedică supraîncălzirea dispozitivului chiar și după multe ore de muncă. Lămpile cu LED au un ciclu de funcționare de peste 50 de mii de ore, așa că veți avea acest sistem multimedia pentru anii următori.

MINI HD LED Projektor – cumpăra, comanda, livrare

MINI HD LED Projektor cum să utilizați? Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de prima utilizare. Amplasați proiectorul la o distanță optimă de perete sau pânză. Utilizați USB sau HDMI pentru a vă conecta la dispozitivul dvs. mobil. Direcționați fluxul de lumină și utilizați panoul de control pentru a seta imaginea cât mai clară posibil. Bucurați-vă de vizionarea de desene animate, seriale TV, videoclipuri educaționale preferate, precum și fotografii și muzică.

Iată doar câteva motive pentru care tot mai mulți oameni doresc MINI HD LED Projektor comanda în aceste zile:

 • MINI HD LED Projektor preț este de zece ori mai ieftin decât costul unui televizor sau al altor dispozitive.
 • Scara de imagine mare și imaginea clară nu strică ochii.
 • Instalare și configurare rapide și convenabile.
 • Interes crescut în rândul copiilor pentru această opțiune pentru vizionarea filmelor sau desenelor animate preferate.
 • Materiale de înaltă calitate și ecologice.
 • Video de înaltă definiție cu luminozitate de până la 1000 lumeni.
 • Suport pentru toate formatele video posibile.
 • Greutate redusă și dimensiuni compacte.

Dacă vă îndoiți de eficiența acestui dispozitiv, vă sugerăm să vizitați magazinul oficial online și să citiți MINI HD LED Projektor comentarii de cumpărători. Acest lucru va confirma încă o dată avantajele utilizării acestui proiector, deoarece 98% dintre cumpărători sunt mulțumiți.