NicoZero Slovenija – najboljši izdelek za opuščanje kajenja


PRENEHATI S KAJENJEM JE PREPROSTO!

– Brez hrepenenja po cigaretah
– Brez zdravil in obližev
– Brez odtegnitvenega sindroma
– Brez knjig in hipnoze

Naroči

Nekadilci imajo pogosto stereotip, da je opustiti kajenje zelo enostavno. To je zmotno mnenje, ki zelo pogosto postane vzrok te nevarne zasvojenosti. Kot razmišljajo ljudje, ki se odločijo prvič poskusiti cigareto:

 • Odvisnost ne bo nastala enkrat.
 • Lahko kadar koli odstopim.
 • Veliko mojih prijateljev tudi kadi in nič se jim ne zgodi.
 • Imam veliko voljo volje, zato zagotovo ne bom postal kadilec.

Če ste nekoč padli za te trike in se zdaj ne morete odreči zasvojenosti sami, smo vam pripravljeni pomagati. Pred kratkim se je v prodaji pojavila NicoZero najboljši izdelek za opuščanje kajenja. To je edinstven izdelek, ustvarjen iz naravnih sestavin in je sposoben za vedno zavreti zasvojenost z nikotinom.

NicoZero – cena, pregledi, kako deluje?

Če ste preizkusili najbolj različne načine, kako prenehati kaditi, vendar noben od njih ni prinesel želenega rezultata, priporočamo, da bodite pozorni na Nico Zero naravno sredstvo za zasvojenost z nikotinom. Pri ustvarjanju tega izdelka so se znanstveniki odločili, da se oddaljujejo od tradicionalnih idej nadomeščanja nikotina z nikotinsko kislino. V tem primeru je bilo odločeno, da nikotinu v proizvodnjo prehranskega dopolnila sploh ne dodajamo, da bi se izognili celo minimalni škodi zdravju. Ustvarjalci formule so namesto nikotina uporabljali varne nadomestke zelišč. Vplivajo tudi na dele možganov, ki so odgovorni za oblikovanje navad, vendar ne povzročajo stranskih učinkov. Uporaba spreja vam omogoča, da nežno in neboleče opustite kajenje, hkrati pa ohranjate svoje zdravje.

Izdelek nima kontraindikacij za uporabo in deluje čim bolj učinkovito. Že od prvih dni uporabe lahko dosežete odličen rezultat in izkoristite priložnost, da začnete voditi zdrav življenjski slog. Za razliko od velike večine analogov NicoZero Slovenija ustvari ne samo fiziološko, ampak tudi psihološko odpornost na tobačni dim. Tako se pri eni vrsti cigaret pojavi gnus.

NicoZero kako deluje:

 • Zavira željo po kajenju v 10 minutah po nanosu.
 • Preprečuje pretiran apetit za opustitev kajenja.
 • Pomirja živčni sistem in blaži razdražljivost.
 • Odpravlja zasoplost, kašelj, tresenje rok in halitozo.
 • Obnovi normalno delovanje dihalnega in kardiovaskularnega sistema.
 • Odstrani učinke dolgotrajnega kajenja – odstrani toksine, smole, produkte razgradnje nikotina.
 • Izboljša razpoloženje in telesno aktivnost.
 • Zagotavlja celovito obnovitev zdravja v 3-4 tednih po začetku zdravljenja.

Nico Zero – kupiti, naročiti, dostava

Moč prehranskega dopolnila je v njegovi edinstveni sestavini. Ni GSO, kemikalij ali drugih škodljivih dodatkov. Formula vsebuje samo 100% naravnih in naravnih vitaminov in mineralov. Po podatkih NicoZero pregledi od prvih dni uporabe izdelka opazimo opazno izboljšanje zdravstvenega stanja, neprijetni simptomi izginejo in obnovi se normalno spanje. Formula ustvarja vse pogoje, da človek opusti zasvojenost in se nikoli več ne vrne vanjo.

NicoZero kako uporabljati:

Takoj, ko začutite željo po kajenju, odstranite steklenico in vsebino razpršite 2-3 krat v ustno votlino. Nadaljujte tečaj vsaj 30 dni. Uživajte v rezultatih 100% opustitve kajenja že vrsto let!

Koliko denarja porabite za cigarete vsak mesec? NicoZero cena je desetkrat cenejši! V tem primeru misel, da bi spet začeli kaditi, ne bo nikoli nastala!

In kaj o tem mislijo strokovnjaki:

Kajenje letno ubije pri nas na stotine tisoč ljudi. Na žalost je moda za kajenje še vedno aktualna. Ljudje se ne zavedajo, kakšna grožnja visi nad njimi ob vsakem zajetju cigaretnega dima. Kadite lahko 1 leto, 5 let, 10 ali celo več, a telo v nekem trenutku pričakuje nepopravljive posledice. Žal je popolno prenehanje kajenja z dolgoletnimi izkušnjami zelo težko dobiti. Dolgo lahko iščete načine za dosego tega rezultata, vendar osebno priporočam NicoZero kupiti v Sloveniji. To je eden redkih izdelkov na trgu, ki pomaga prenehati kaditi takoj in za vedno. Za zdravljenje, nakup neuporabnih nikotinskih ometov in žvečilnih gumic vam ni več treba porabiti ogromnih sredstev. Menim, da je NicoZero formula za opuščanje kajenja najboljša rešitev za kadilce, ki so neodvisni od starosti in drugih dejavnikov.

Po zadnjih informacijah verige lekarn tega izdelka še niso prejele v prodajo zaradi velikega povpraševanja v mnogih evropskih državah. Imate pa priložnost, da ste med prvimi kupci, ki lahko NicoZero naročiti spletu. Vprašajte na spletni strani in izdelek prejmite v nekaj dneh z dostavo na dom.

Želimo vam zdravja in dolgoživosti!

Naroči