Parazitol Hrvatska – kapsule za uklanjanje parazita iz tijela


Brza pobjeda nad parazitima

– Zbrinjava otrovni otpad
– Popravak oštećenih organa
– Uništava sve vrste parazita
– Sprječava ponovnu infekciju

Narudžba

Parazitol protiv crva potpuno čisti tijelo i obnavlja oštećena tkiva u samo 1 tečaj! Ovaj prirodni dodatak prehrani sadrži popis moćnih sastojaka koji paraliziraju parazite tijekom 48 sati i postupno ih prirodno uklanjaju iz tijela. Proizvod je apsolutno siguran za probavni sustav, bubrege, jetru i druge organe. Nakon upotrebe ovih kapsula, mnogi pacijenti doživljavaju obnavljanje funkcije gastrointestinalnog trakta, poboljšanje krvožilnog sustava i uklanjanje toksina u roku od nekoliko tjedana. Preporučeni od strane vodećih europskih stručnjaka, dostupno bez recepta. Pogodno za sve uzraste (čak i za djecu nakon savjetovanja s pedijatrom).

Parazitol – cijena, recenzije, kako djeluje?

Zašto vam treba Parazitol kapsule za uklanjanje parazita iz tijela? Prije svega, tako da budete sigurni u svoje zdravlje i sve članove svoje obitelji. Paraziti u tijelo ulaze neprimjetno i svaka osoba može biti u opasnosti. Glavni putovi zaraze: neoprano povrće i voće, kontakt s kućnim ljubimcima, kupanje u prljavim vodama, kontakt s tlom, jedenje nekuhanog mesa ili ribe, rukovanje. Crvi su vrlo opasni, jer se hrane resursima ljudskog tijela, unutar kojih se nalaze. Stopa razmnožavanja nekih vrsta crva jednostavno je fantastična: svaki dan polažu do 240 000 jajašaca, iz kojih će se tada pojaviti nove ličinke.

Odgađanje liječenja čak i na 1 dan dovodi vaše tijelo u ozbiljnu opasnost!

Zašto stručnjaci preporučuju biljne prehrambene dodatke za rješavanje parazita? Ova metoda ima prednosti u odnosu na liječenje antibioticima. Kada se koriste antibiotici, korisne bakterije se uništavaju zajedno sa štetnim, što često uzrokuje slabljenje imuniteta i pojavu crijevne disbioze. Antibiotici također jako opterećuju jetru, pa su kontraindicirani kod osoba s kroničnim bolestima. Mnogo je različitih prednosti odabira opcije biljnih dodataka od Parazitol za liječenje parazita. Ovaj proizvod u potpunosti čisti tijelo od parazita i jaja, ali nema nikakve nuspojave. Koristeći ovu metodu prevencije i uklanjanja helminta, ovaj osjetljivi problem možete riješiti kod kuće bez operacije i bez antibiotika te zaštititi sve članove svoje obitelji od opasnih bolesti.

Parazitol – kupiti, naručiti, dostava

Zašto danas svi žele Parazitol kupiti u Hrvatskoj? Proizvod je u potpunosti prošao cijeli ciklus kliničkih ispitivanja, što potvrđuje njegovu visoku učinkovitost u praksi. Nema sumnje da pomaže u uklanjanju očitih i skrivenih simptoma helminthiasis, normalizira stanje sluznice i uklanja toksine iz tijela.

Parazitol kako to radi:

 • Paralizira parazite i protozoe.
 • Blokira sposobnost daljnjeg razmnožavanja crva.
 • Čisti sve organe i tkiva, neutralizira toksine i ostatke vitalne aktivnosti parazita.
 • Poboljšava kiselinsko-baznu ravnotežu.
 • Povećava razinu imunološke obrane od ponovne infekcije.
 • Obnavlja i poboljšava rad unutarnjih organa.
 • Normalizira hormone.
 • Poboljšava stanje kože, noktiju, kose.
 • Povećava aktivnost i normalizira apetit.
 • Regulira metabolizam.
 • Obnavlja funkciju jetre, bubrega, mozga, crijeva, kardiovaskularnog sustava.
 • Stvara dugotrajnu otpornost na helminte, gljivične infekcije, patogene bakterije.

Parazitol recenzije:

Parazitolog sam s dugogodišnjom aktivnom medicinskom praksom. Dobro mi je poznato koliko opasna može biti pojava parazita u ljudskom tijelu. Nažalost, posljednjih godina broj oboljelih neprestano raste. Mnogi od njih završe kod mene u kasnoj fazi, kada nema mogućnosti pružiti im konzervativno liječenje, a ostaje samo kirurška operacija. Nadam se da će svi čuti moje riječi! Čim posumnjate na infekciju crvima ili se pojave prvi simptomi, odmah se obratite liječniku! Pri odabiru metoda liječenja osobno preferiram upotrebu prirodnih dodataka prehrani na bazi ljekovitih biljaka i vitamina. Svim svojim pacijentima preporučujem Parazitol naručiti, jer je ovaj proizvod pokazao visoku učinkovitost i sigurnost u stvarnim primjerima uporabe. Glavna značajka ovog proizvoda je sposobnost kapsula da utječu na jajašca crva. To je važno, jer se tek nakon uništenja svih jajašaca i ličinki možete zaštititi od recidiva.

Parazitol kako koristiti? Dnevna doza i trajanje primjene kapsule ovise o dobi pacijenta. Detaljne informacije o tome možete pronaći u uputama za uporabu koja se nalaze u pakiranju.

Prodaja od Parazitol Hrvatska započela je prije samo nekoliko mjeseci, tako da proizvod još nije stigao u ljekarne. Ali sada je moguće naručiti ove kapsule putem internetske trgovine i primiti ih kućnom dostavom u roku od 5-7 radnih dana.

Samo na službenoj web stranici vas čeka Parazitol cijena s popustom do -50%!

Narudžba