Parazitol Slovenija – kapsule za odstranjevanje parazitov iz telesa


HUD UDAREC ZA PARAZITE

– Uniči vse vrste helmintov
– Odstrani odpadne snovi parazitov
– Normalizira delovanje prebavne cevi
– Preprečuje ponovno okužbo

Naroči

Parazitol proti črvom popolnoma očisti telo in obnovi poškodovana tkiva v samo 1 tečaju! To naravno prehransko dopolnilo vsebuje seznam močnih sestavin, ki v 48 urah ohromijo parazite in jih postopoma naravno izločajo iz telesa. Izdelek je popolnoma varen za prebavni sistem, ledvice, jetra in druge organe. Po uporabi teh kapsul se pri mnogih bolnikih v nekaj tednih pojavi obnovitev delovanja prebavil, izboljšanje krvnega obtoka in izločanje toksinov. Priporočajo ga vodilni evropski strokovnjaki, na voljo brez recepta. Primerno za vse starosti (tudi za otroke po posvetovanju s pediatrom).

Parazitol – cena, pregledi, kako deluje?

Zakaj potrebujete Parazitol kapsule za odstranjevanje parazitov iz telesa? Najprej zato, da ste prepričani v svoje zdravje in vse člane svoje družine. Paraziti v telo zaidejo neopazno in vsaka oseba je lahko v nevarnosti. Glavne poti okužbe: neoprana zelenjava in sadje, stik s hišnimi ljubljenčki, kopanje v umazanih vodah, stik z zemljo, uživanje nekuhanega mesa ali rib, stiskanje rok. Črvi so zelo nevarni, ker se hranijo z viri človeškega telesa, znotraj katerega so. Stopnja razmnoževanja nekaterih vrst črvov je preprosto fantastična: vsak dan odložijo do 240.000 jajčec, iz katerih se nato pojavijo nove ličinke.

Odložitev zdravljenja tudi za en dan ogroža vaše telo!

Zakaj strokovnjaki priporočajo uporabo zeliščnih prehranskih dopolnil za odpravo parazitov? Ta metoda ima prednosti pred zdravljenjem z antibiotiki. Pri uporabi antibiotikov se koristne bakterije uničijo skupaj s škodljivimi, kar pogosto povzroči oslabitev imunosti in pojav črevesne disbioze. Antibiotiki močno obremenjujejo tudi jetra, zato so kontraindicirani pri ljudeh s kroničnimi boleznimi. Izbira možnosti zeliščnih dodatkov Parazitol za zdravljenje parazitov ima veliko različnih prednosti. Ta izdelek popolnoma očisti telo parazitov in jajčec, vendar nima stranskih učinkov. S to metodo preprečevanja in odpravljanja helmintov lahko to občutljivo težavo rešite doma brez operacije in brez antibiotikov ter zaščitite vse člane svoje družine pred nevarnimi boleznimi.

Parazitol – kupiti, naročiti, dostava

Zakaj vsi danes želijo Parazitol kupiti v Sloveniji? Izdelek je v celoti prestal celoten cikel kliničnih preskušanj, kar potrjuje njegovo visoko učinkovitost v praksi. Nobenega dvoma ni, da pomaga odpraviti očitne in skrite simptome helminthiasis, normalizira stanje sluznice in odstranjuje toksine iz telesa.

Parazitol kako deluje:

 • Paralizira parazite in praživali.
 • Blokira sposobnost nadaljnjega razmnoževanja črvov.
 • Čisti vse organe in tkiva, nevtralizira toksine in ostanke vitalne aktivnosti parazitov.
 • Izboljša kislinsko-bazično ravnovesje.
 • Poveča raven imunske obrambe pred ponovno okužbo.
 • Obnavlja in izboljšuje delovanje notranjih organov.
 • Normalizira hormone.
 • Izboljša stanje kože, nohtov, las.
 • Poveča aktivnost in normalizira apetit.
 • Uravnava presnovo.
 • Obnavlja delovanje jeter, ledvic, možganov, črevesja, kardiovaskularnega sistema.
 • Oblikuje dolgoročno odpornost na helminte, glivične okužbe, patogene bakterije.

Parazitol pregledi:

Sem parazitolog z dolgoletno aktivno medicinsko prakso. Dobro se zavedam, kako nevaren je lahko pojav parazitov v človeškem telesu. Žal se v zadnjih letih število bolnikov nenehno povečuje. Mnogi od njih končajo z mano v pozni fazi, ko ni možnosti, da bi jim zagotovili konzervativno zdravljenje in ostane le kirurški poseg. Upam, da bodo vsi slišali moje besede! Takoj, ko sumite na okužbo s črvi ali če se pojavijo prvi simptomi, se takoj posvetujte z zdravnikom! Pri izbiri načinov zdravljenja osebno imam raje uporabo naravnih prehranskih dopolnil na osnovi zdravilnih rastlin in vitaminov. Vsem svojim pacientom priporočam Parazitol naročiti, ker je ta izdelek v resničnih primerih uporabe pokazal visoko učinkovitost in varnost. Glavna značilnost tega izdelka je sposobnost kapsul, da vplivajo na jajčeca črvov. To je pomembno, saj se lahko šele po uničenju vseh jajčec in ličink zaščitite pred ponovitvijo bolezni.

Parazitol kako uporabljati? Dnevni odmerek in trajanje dajanja kapsule sta odvisna od bolnikove starosti. Podrobne informacije o tem najdete v navodilih za uporabo, ki so v embalaži.

Prodaja za Parazitol Slovenija se je začela pred nekaj meseci, zato izdelek še ni prišel v lekarne. Zdaj pa je mogoče te kapsule naročiti prek spletne trgovine in jih prejeti z dostavo na dom v 5-7 delovnih dneh.

Samo na uradni spletni strani vas čaka Parazitol cena s popustom do -50%!

Naroči