Rock Crawler Ελλάδα – Τηλεκατευθυνομενα τζιπ 4χ4

ΟΔΗΓΟΣ 4 ΤΡΟΧΩΝ – ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

– ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 4X4 DRIVE
– ΤΕΛΕΙΑ ΔΩΡΟ
– ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
– ΣΥΜΠΑΓΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Παραγγελία

Rock Crawler Αυτοκίνητο Με Τηλεχειριστήριο είναι το καλύτερο δώρο για παιδιά και ενήλικες! Ένας ισχυρός κινητήρας, ένα τετρακίνητο σύστημα κίνησης, η υψηλή ικανότητα cross-country στο νερό, την άμμο, το χιόνι και διάφορα εμπόδια, ο βολικός έλεγχος και μια πολύ ελκυστική τιμή έκαναν αυτό το προϊόν επιτυχία των πωλήσεων! Με τη βοήθεια ενός έξυπνου και βολικού τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να ελέγχετε την κίνηση του αυτοκινήτου σε απόσταση έως και 250 μέτρων. Χάρη στο εναλλάξιμο σύστημα πίστας, μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και να απολαύσετε πραγματικά αυτό το παιχνίδι.

Rock Crawler – τιμή, σχόλια, πώς λειτουργεί;

Σε αντίθεση με πολλά ανάλογα, το Rock Crawler Τηλεκατευθυνομενα τζιπ 4χ4 έχει δύο κινητήρες ταυτόχρονα για μεγαλύτερη λειτουργία χωρίς επαναφόρτιση. Το σύστημα τετρακίνησης σάς βοηθά να ξεπεράσετε τις απότομες αναρριχήσεις και τις πλαγιές, να διατηρήσετε την ισορροπία και να αποφύγετε τα ρολά οροφής κατά την εκτέλεση δύσκολων ακροβατικών. Τα υλικά υψηλής αντοχής από τα οποία κατασκευάζεται αυτό το μοντέλο αυτοκινήτου είναι ανθεκτικά στο νερό, οπότε μπορεί να οδηγηθεί σε λακκούβες, βροχή, άμμο ή βραχώδεις επιφάνειες. Υπάρχει μια μίνι κάμερα στη στέγη, χάρη στην οποία μπορείτε να καταγράψετε τα ταξίδια σας και να αποθηκεύσετε στο smartphone σας.

Εάν το παιδί σας αγαπά τα αυτοκίνητα και όλα όσα συνδέονται με αυτά, μην χάσετε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσετε με ένα τόσο υπέροχο δώρο. Εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, αντοχή και αντοχή υλικών, μεγάλος αριθμός πρόσθετων λειτουργιών και δυνατοτήτων, ο μοντέρνος σχεδιασμός θα ευχαριστήσει τα παιδιά και τους ενήλικες. Δεν έχει σημασία πώς είναι ο καιρός έξω – τώρα κάθε περίπατος με τον γιο ή την κόρη σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Χρησιμοποιώντας Rock Crawler παιχνίδι στο τηλεχειριστήριο 4wd μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την οδήγηση εκτός δρόμου και να νιώσετε σαν πραγματικός βασιλιάς εκτός δρόμου.

Rock Crawler πώς λειτουργεί:

Το κιτ περιλαμβάνει το ίδιο το αυτοκίνητο παιχνιδιού, μια μπαταρία, ένα τηλεχειριστήριο, ένα αντικαταστάσιμο κομμάτι και ένα καλώδιο για φόρτιση από το δίκτυο. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4,8V 700mA. Αυτό είναι αρκετό για να επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 30 km/h και να συνεχίσει να λειτουργεί για 30 λεπτά. Το μέγιστο εύρος ελέγχου είναι 250 μ. Αυτό είναι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μεταξύ των μοντέλων αυτής της κατηγορίας.

Διαστάσεις του ίδιου του παιχνιδιού: 500x270x280. Η αδιάβροχη θήκη προστατεύει αποτελεσματικά τα ευαίσθητα στην υγρασία μέρη του αυτοκινήτου, γεγονός που το επιτρέπει να χρησιμοποιείται ακόμη και σε λακκούβες ή ρηχά νερά. Εάν είναι επιθυμητό, ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας smartphone ή tablet.

Πλεονεκτήματα:

  • Τετρακίνηση.
  • Υψηλή ικανότητα μεταξύ χωρών.
  • Αδιάβροχο περίβλημα υψηλής αντοχής.
  • Αντικαταστάσιμα κομμάτια για να ξεπεραστούν τα πιο δύσκολα εμπόδια.
  • Βολικός έλεγχος χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο ή smartphone.
  • Δυνατότητα πρόσθετης εγκατάστασης της κάμερας.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Οι μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνονται ήδη.

Rock Crawler πώς να χρησιμοποιήσετε;

Μπορείτε να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι, στο δρόμο, στις διακοπές ή στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το μοντέλο διατηρεί τέλεια τη λειτουργικότητά του ενώ οδηγεί σε χιόνι, πάγο, λακκούβες, άμμο, πέτρες, άσφαλτο, γρασίδι ή σκυρόδεμα.

Rock Crawler σχόλια:

Παραγγείλατε αυτό το αυτοκίνητο παιχνιδιών στο γιο μου για τα γενέθλιά του. Πολύ ισχυρό και γρήγορο. Πραγματικά πηγαίνει σε οποιοδήποτε off-road. Τώρα ο γιος μου και εγώ ψάχνουμε συνεχώς μερικά αδιάβατα μέρη για να το δοκιμάσω. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά!

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτό το μοντέλο για ένα παιδί, σας συμβουλεύω Rock Crawler παραγγείλετε αμέσως και για εσάς. Ποτέ δεν πίστευα ότι στα 35 θα ήταν σαν ένα μικρό αγόρι να παίζουν με αυτά τα αυτοκίνητα. Αλλά είναι μια διασκεδαστική και εθιστική διαδικασία.

Ο γιος άρχισε να περνά πολύ χρόνο παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή και αποφάσισα να τον βρω πιο ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία στο δρόμο. Με τη συμβουλή φίλων που έχουν επίσης παιδί της ηλικίας μας, αποφασίσαμε Rock Crawler αγοράστε στην Ελλάδα. Στην αρχή, ο γιος δεν της έδωσε προσοχή. Αλλά όταν τον κάλεσα για μια βόλτα και έδειξα ποια κόλπα μπορούν να εκτελεστούν σε αυτό το μηχάνημα, ήταν απλά χαρούμενος. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποσπάσετε τα σημερινά παιδιά από smartphone και υπολογιστές.

Rock Crawler – αγοράστε, παραγγείλετε, ναυτιλία

Η επίσημη έναρξη των πωλήσεων των Rock Crawler Ελλάδα ξεκίνησε μόλις πριν από έξι μήνες. Λόγω της υψηλής ζήτησης για αυτό το μοντέλο, ο κατασκευαστής δεν έχει χρόνο να κορεστεί η αγορά και να εξασφαλίσει προμήθειες σε όλα τα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής. Ως αποτέλεσμα, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε την αρχική έκδοση RC σε πώληση σε ένα κανονικό κατάστημα παιχνιδιών. Αλλά από την άλλη πλευρά, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να το παραδώσετε στο σπίτι σας μέσω του διαδικτυακού καταστήματος.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει έκπτωση -50% στον επίσημο ιστότοπο του πωλητή και το Rock Crawler τιμή έχει γίνει ακόμη πιο κερδοφόρο.

Παραγγελία