Rock Crawler Hrvatska – 4×4 Auto na daljinski

4 POGONA KOTAČA – DVA MOĆNA MOTORA

– DVOMOTORNI POGON 4X4
– SAVRŠEN POKLON
– VODOOTPORAN
– ČVRSTA KONSTRUKCIJA

Narudžba

Rock Crawler automobil na daljinsko upravljanje je najbolji poklon za djecu i odrasle! Snažan motor, sustav pogona na sve kotače, velika sposobnost prolaska kroz zemlju na vodi, pijesku, snijegu i raznim preprekama, prikladna kontrola i vrlo atraktivna cijena učinili su ovaj proizvod hitom prodaje! Uz pomoć inteligentnog i prikladnog daljinskog upravljača možete kontrolirati kretanje automobila na udaljenosti do 250 metara. Zahvaljujući izmjenjivom sustavu staza, ovu igračku možete svladati sve prepreke i dobiti stvarno zadovoljstvo.

Rock Crawler – cijena, recenzije, kako djeluje?

Za razliku od brojnih analoga, Rock Crawler 4×4 Auto na daljinski ima dva motora odjednom za dulji rad bez punjenja. Sustav pogona na sve kotače pomaže vam u prevladavanju strmih uspona i padina, održavanju ravnoteže i izbjegavanju nagiba krova pri izvođenju teških vratolomija. Materijali visoke čvrstoće od kojih je izrađen ovaj model automobila otporni su na vodu, tako da se mogu voziti kroz lokve, kišu, pijesak ili stjenovite površine. Na krovu je minijaturni nosač kamere zahvaljujući kojem možete snimati svoja putovanja i štedjeti na pametnom telefonu.

Ako vaše dijete voli automobile i sve što je povezano s njima, ne propustite priliku obradovati ga tako divnim poklonom. Izvrsne tehničke karakteristike, trajnost i čvrstoća materijala, velik broj dodatnih funkcija i mogućnosti, moderan dizajn oduševit će djecu i odrasle. Nije važno kakvo je vrijeme vani – sada će svaka šetnja sa sinom ili kćeri biti što zanimljivija i uzbudljivija. Koristeći Rock Crawler auto na daljinsko upravljanje 4wd možete u potpunosti uživati u off-road vožnji i osjećati se kao pravi off-road kralj.

Rock Crawler kako to radi:

Komplet uključuje sam automobil s igračkama, bateriju, daljinski upravljač, zamjenjivu stazu i kabel za punjenje iz mreže. Kapacitet baterije je 4,8 V 700mA. To je sasvim dovoljno za ubrzanje automobila do 30 km/h i rad u radu 30 minuta. Maksimalni domet upravljanja je 250 m. To je jedna od najviših stopa među modelima ove klase.

Dimenzije same igračke: 500x270x280. Vodootporna futrola učinkovito štiti dijelove automobila osjetljive na vlagu, što omogućuje upotrebu čak i u lokvama ili plitkim vodenim tijelima. Po želji se upravljanje može izvršiti pomoću pametnog telefona ili tableta.

Prednosti:

  • Pogon na sva četiri kotača.
  • Visoke terenske sposobnosti.
  • Vodootporno kućište velike čvrstoće.
  • Zamjenjive staze za prevladavanje najtežih prepreka.
  • Praktično upravljanje pomoću daljinskog upravljača ili pametnog telefona.
  • Mogućnost dodatne instalacije kamere.
  • Dugo trajanje baterije.
  • Baterije za daljinski upravljač već su uključene.

Rock Crawler kako koristiti?

Automobil možete voziti kod kuće, na ulici, na odmoru ili u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima. Model savršeno zadržava svoju funkcionalnost tijekom vožnje po snijegu, ledu, lokvama, pijesku, kamenju, asfaltu, travi ili betonskom kolniku.

Rock Crawler recenzije:

Naručio sam ovaj autić mom sinu za njegov rođendan. Vrlo moćan i brz. Stvarno ide na bilo koji off-road. Sad moj sin i ja neprestano tražimo neka neprohodna mjesta kako bismo to testirali. Jako zadovoljan kupnjom!

Ako odlučite kupiti ovaj model za dijete, savjetujem odmah Rock Crawler naručiti i za sebe. Nikad nisam pomislio da će sa 35 godina biti poput malog dječaka koji će se igrati s tim automobilima. Ali to je zabavan i zarazan proces.

Sin je počeo provoditi puno vremena igrajući računalne igre i odlučila sam mu pronaći zanimljiviju zabavu na ulici. Po savjetu prijatelja koji također imaju dijete naših godina, odlučili smo se za Rock Crawler kupiti u Hrvatskoj. Sin u početku nije obraćao pažnju na nju. Ali kad sam ga pozvao u šetnju i pokazao koje se trikove može izvesti na ovom stroju, jednostavno je bio oduševljen. Ovo je dobar način da današnju djecu odvratite od pametnih telefona i računala.

Rock Crawler – kupiti, naručiti, dostava

Službeni početak prodaje od Rock Crawler Hrvatska započeo je prije samo šest mjeseci. Zbog velike potražnje za ovim modelom, proizvođač nema vremena da zasiti tržište i osigura opskrbu svih trgovina i trgovačkih lanaca. Kao rezultat toga, gotovo je nemoguće pronaći originalnu RC verziju na prodaju u običnoj trgovini igračaka. Ali s druge strane, imate veliku priliku da ga dostavite vašem domu putem internetske trgovine.

Dobra vijest je da u ovom trenutku postoji -50% popusta na službenoj web stranici prodavatelja, a Rock Crawler cijena je postalo još isplativije.

Narudžba