Rock Crawler Magyarország – 4×4 távirányítós autó

4 KERÉK MEGHAJTÁS – KÉT ERŐS MOTOR

– KÉTMOTOROS 4X4 MEGHAJTÁS
– IDEÁLIS AJÁNDÉK
– VÍZÁLLÓSÁG
– SZILÁRD KONSTRUKCIÓ

Megrendelés

A Rock Crawler távirányítós játékautó a legjobb ajándék gyerekeknek és felnőtteknek! Erőteljes motor, összkerék-meghajtó rendszer, nagy terepjáró képesség vízen, homokon, havon és különféle akadályokon, kényelmes irányítás és nagyon vonzó ár tette ezt a terméket értékesítéssé! Az intelligens és kényelmes távirányító segítségével akár 250 méter távolságban is irányíthatja az autó mozgását. A cserélhető pályarendszernek köszönhetően legyőzheti az esetleges akadályokat és igazi örömet szerezhet ennek a játéknak.

Rock Crawler – ár, vélemények, hogyan működik?

Számos analógtól eltérően a Rock Crawler 4×4 távirányítós autó egyszerre két motorral rendelkezik, így hosszabb ideig működik újratöltés nélkül. Az összkerék-meghajtású rendszer segít leküzdeni a meredek emelkedőket és lejtőket, fenntartani az egyensúlyt és elkerülni a tetőgörgéseket nehéz mutatványok végrehajtása során. A nagy szilárdságú anyagok, amelyekből ez az autómodell készült, ellenállnak a víznek, így tócsákon, esőn, homokon vagy sziklás felületeken vezethető. A tetőn egy mini kameratartó található, amelynek köszönhetően rögzítheti utazásait és spórolhat okostelefonján.

Ha gyermeke szereti az autókat és minden hozzájuk kapcsolódó dolgot, ne hagyja ki az alkalmat, hogy ilyen csodálatos ajándékkal kedveskedjen neki. Kiváló műszaki jellemzők, az anyagok tartóssága és szilárdsága, számos további funkció és képesség, a modern kialakítás örömet okoz a gyerekeknek és a felnőtteknek. Nem számít, milyen az időjárás kint – most minden fia vagy lánya által tett séta a lehető legérdekesebb és izgalmasabb lesz. A Rock Crawler RC autó 4wd használatával teljes mértékben élvezheti az off-road vezetést, és igazi off-road királyként érezheti magát.

Rock Crawler hogyan működik:

A készlet magában foglalja a játékautót, egy akkumulátort, egy távirányítót, egy cserélhető pályát és egy kábelt az elektromos hálózatról történő töltéshez. Az akkumulátor kapacitása 4,8 V 700 mA. Ez elég ahhoz, hogy az autót 30 km/h-ra gyorsítsák, és 30 percig működjenek. A maximális vezérléstartomány 250 m. Ez az egyik legmagasabb arány ebbe az osztályba tartozó modellek között.

Maga a játék mérete: 500x270x280. A vízálló tok hatékonyan védi az autó nedvességre érzékeny részeit, ami lehetővé teszi, hogy még tócsákban vagy sekély víztestekben is alkalmazzák. Kívánt esetben az irányítást okostelefonnal vagy táblagéppel lehet végrehajtani.

Előnyök:

  • Négykerék-meghajtás.
  • Magas sífutóképesség.
  • Vízálló nagy szilárdságú ház.
  • Cserélhető sín a legnehezebb akadályok leküzdésére.
  • Kényelmes vezérlés távirányítóval vagy okostelefonnal.
  • A kamera további felszerelésének lehetősége.
  • Hosszú akkumulátor-élettartam.
  • A távirányító elemei már benne vannak.

Rock Crawler hogyan kell használni?

Vezetheti autóját otthon, az utcán, nyaraláskor vagy a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között. A modell tökéletesen megőrzi funkcionalitását, miközben hó, jég, tócsák, homok, kövek, aszfalt, fű vagy beton burkolaton halad.

Rock Crawler vélemények:

Rendelte ezt a játékautót a fiamnak születésnapjára. Nagyon erős és gyors. Tényleg bármilyen terepen megy. Most és a fiam folyamatosan keresünk néhány járhatatlan helyet, ahol tesztelhetjük. Nagyon elégedett a vásárlással!

Ha úgy dönt, hogy ezt a modellt gyermeknek vásárolja, akkor azonnal és saját magának ajánlom a Rock Crawler megrendelés. Soha nem gondoltam volna, hogy 35 évesen olyanok lesznek, mint egy kisfiú, aki játszik ezekkel az autókkal. De ez egy szórakoztató és addiktív folyamat.

A fiú sok időt kezdett számítógépes játékokkal tölteni, és úgy döntöttem, hogy érdekes szórakozást találok neki az utcán. Barátok tanácsára, akiknek szintén van egy korunkban gyermeke, úgy döntöttünk, Rock Crawler vásárolni Magyarországon. Eleinte a fiú nem figyelt rá. De amikor meghívtam sétálni, és megmutattam, milyen trükköket lehet végrehajtani ezen a gépen, egyszerűen el volt ragadtatva. Ez jó módszer arra, hogy elterelje a mai gyerekek figyelmét az okostelefonokról és a számítógépekről.

Rock Crawler – vásárlás, megrendelés, szállítás

A Rock Crawler Magyarország értékesítés hivatalos megkezdése alig hat hónappal ezelőtt kezdődött. A modell iránti nagy kereslet miatt a gyártónak nincs ideje a piac telítődésére és az összes üzlet és kiskereskedelmi lánc ellátásának biztosítására. Ennek eredményeként szinte lehetetlen megtalálni az eredeti RC verziót eladó egy rendes játékboltban. De másrészt nagy esélye van arra, hogy házhoz szállítsa az online áruházon keresztül.

A jó hír az, hogy ebben a pillanatban -50% kedvezmény jár az eladó hivatalos weboldalán, és a Rock Crawler ár még jövedelmezőbbé vált.

Megrendelés