Rock Crawler România – 4×4 Masina cu telecomanda

TRACTOR CU 4 ROȚI – DOUĂ MOTOARE PUTERNICE

– DRIVE 4X4 CU DOUĂ MOTOARE
– CADOU PERFECT
– REZISTENT LA APĂ
– CONSTRUCȚIE SOLIDĂ

 Comandă  

Rock Crawler Jucarie cu telecomanda este cel mai bun cadou pentru copii și adulți! Un motor puternic, un sistem de tracțiune integrală, o mare capacitate de cross-country pe apă, nisip, zăpadă și diverse obstacole, un control convenabil și un preț foarte atractiv au făcut din acest produs un succes în vânzări! Cu ajutorul unei telecomenzi inteligente și convenabile, puteți controla mișcarea mașinii la o distanță de până la 250 de metri. Datorită sistemului de șină interschimbabil, puteți depăși orice obstacole și puteți obține o plăcere reală de la această jucărie.

Rock Crawler – preț, comentarii, cum funcționează?

Spre deosebire de numeroși analogi, Rock Crawler 4×4 Masina cu telecomanda are două motoare simultan pentru o funcționare mai lungă fără reîncărcare. Sistemul de tracțiune integrală vă ajută să depășiți urcări și pante abrupte, să mențineți echilibrul și să evitați rulourile acoperișului atunci când efectuați cascadorii dificile. Materialele de înaltă rezistență din care este fabricat acest model de mașină sunt rezistente la apă, deci pot fi conduse prin bălți, ploaie, nisip sau suprafețe stâncoase. Există un mini suport pentru cameră pe acoperiș, datorită căruia vă puteți înregistra călătoriile și puteți salva pe smartphone.

Dacă copilul tău iubește mașinile și tot ce are legătură cu ele, nu rata ocazia de a-i mulțumi cu un cadou atât de minunat. Caracteristici tehnice excelente, durabilitate și rezistență a materialelor, un număr mare de funcții și capacități suplimentare, designul modern va încânta copiii și adulții. Nu contează cum este vremea afară – acum orice plimbare cu fiul sau fiica ta va fi cât se poate de interesantă și palpitantă. Folosind Rock Crawler Masinuta cu telecomanda 4wd, vă puteți bucura pe deplin de condusul off-road și vă puteți simți ca un adevărat rege off-road.

Rock Crawler cum funcționează:

Kitul include mașina de jucărie în sine, o baterie, o telecomandă, o pistă înlocuibilă și un cablu pentru încărcarea de la rețea. Capacitatea bateriei este de 4.8V 700mA. Acest lucru este suficient pentru a accelera mașina la 30 km/h și pentru a menține funcționarea timp de 30 de minute. Raza de control maximă este de 250 m. Aceasta este una dintre cele mai mari rate între modelele din această clasă.

Dimensiunile jucăriei în sine: 500x270x280. Carcasa impermeabilă protejează în mod eficient părțile sensibile la umiditate ale mașinii, ceea ce permite utilizarea acesteia chiar și în bălți sau corpuri de apă puțin adânci. Dacă se dorește, controlul poate fi efectuat cu ajutorul unui smartphone sau tabletă.

Avantaje:

  • Tracțiune integrală.
  • Capacitate mare de cross-country.
  • Carcasă rezistentă la apă.
  • Piste înlocuibile pentru a depăși cele mai dificile obstacole.
  • Control comod folosind o telecomandă sau un smartphone.
  • Posibilitatea instalării suplimentare a camerei.
  • Durată lungă de viață a bateriei.
  • Bateriile pentru telecomandă sunt deja incluse.

Rock Crawler cum să utilizați?

Puteți conduce mașina acasă, pe stradă, în vacanță sau în cele mai nefavorabile condiții meteorologice. Modelul își păstrează perfect funcționalitatea în timp ce conduce pe zăpadă, gheață, bălți, nisip, pietre, asfalt, iarbă sau trotuar din beton.

Rock Crawler comentarii:

Am comandat această mașină de jucărie fiului meu de ziua lui. Foarte puternic și rapid. Intr-adevar merge pe orice off-road. Acum, eu și fiul meu căutăm în permanență niște locuri de netrecut pentru a-l testa. Foarte mulțumit de achiziție!

Dacă vă decideți să cumpărați acest model pentru un copil, vă sfătuiesc Rock Crawler comanda imediat și pentru dvs. Nu m-am gândit niciodată că la 35 de ani vor fi ca un băiețel care să se joace cu aceste mașini. Dar este un proces distractiv și captivant.

Fiul a început să petreacă mult timp jucând jocuri pe computer și am decis să-i găsesc distracții mai interesante pe stradă. La sfatul prietenilor care au și un copil de vârsta noastră, am decis Rock Crawler cumpăra în România. La început, fiul nu i-a acordat atenție. Dar când l-am invitat la plimbare și i-am arătat ce trucuri se pot efectua pe această mașină, el a fost pur și simplu încântat. Acesta este un mod bun de a distrage atenția copiilor de astăzi de la smartphone-uri și computere.

Rock Crawler – cumpăra, comanda, livrare

Începutul oficial al vânzărilor de Rock Crawler România a început acum doar șase luni. Datorită cererii mari pentru acest model, producătorul nu are timp să satureze piața și să asigure aprovizionarea tuturor magazinelor și lanțurilor de retail. Ca urmare, este aproape imposibil să găsiți versiunea originală RC la vânzare într-un magazin obișnuit de jucării. Dar, pe de altă parte, aveți șanse mari să îl livrați acasă prin intermediul magazinului online.

Vestea bună este că în acest moment există o reducere de -50% pe site-ul oficial al vânzătorului și Rock Crawler preț au devenit și mai profitabili.

 Comandă