Rock Crawler Slovenija – 4×4 avto na daljinsko vodenje

4 POGONSKA KOLESA-DVA MOČNA MOTORJA

– DVOMOTORNI POGON 4Х4
– PERFEKTNO DARILO
– VODOODPORNI
– TRDNA KONSTRUKCIJA

Naroči

Rock Crawler Radijsko vodene igrače je najboljše darilo za otroke in odrasle! Zmogljiv motor, sistem štirikolesnega pogona, visoka sposobnost teka na vodi, pesku, snegu in raznih ovirah, priročen nadzor in zelo privlačna cena so ta izdelek dosegli kot prodajni hit! S pomočjo inteligentnega in priročnega daljinskega upravljalnika lahko nadzorujete gibanje avtomobila na razdalji do 250 metrov. Zahvaljujoč zamenljivemu sistemu stez lahko premagate vse ovire in uživate v tej igrači.

Rock Crawler – cena, pregledi, kako deluje?

Za razliko od številnih analogov ima Rock Crawler 4×4 avto na daljinsko vodenje dva motorja hkrati za daljše delovanje brez ponovnega polnjenja. Sistem štirikolesnega pogona vam pomaga pri premagovanju strmih vzponov in pobočij, vzdrževanju ravnotežja in izogibanju strešnim nagibom pri izvajanju težkih kaskade. Visoko trdni materiali, iz katerih je izdelan ta model avtomobila, so odporni na vodo, zato ga je mogoče voziti po lužah, dežju, pesku ali skalnatih površinah. Na strehi je nameščen nosilec za mini kamero, s pomočjo katerega lahko snemate potovanja in prihranite na pametnem telefonu.

Če ima vaš otrok rad avtomobile in vse, kar je z njimi povezano, ne zamudite priložnosti, da ga razveselite s tako čudovitim darilom. Odlične tehnične lastnosti, trpežnost in trdnost materialov, veliko število dodatnih funkcij in zmogljivosti, sodoben dizajn bo razveselil otroke in odrasle. Vseeno je, kakšno je vreme zunaj – zdaj bo vsak sprehod s sinom ali hčerko čim bolj zanimiv in razburljiv. Z uporabo Rock Crawler na daljinsko vodenje 4wd lahko v celoti uživate v terenski vožnji in se počutite kot pravi terenski kralj.

Rock Crawler kako deluje:

Komplet vključuje sam avtomobilček za igrače, baterijo, daljinski upravljalnik, zamenljiv tir in kabel za polnjenje iz omrežja. Kapaciteta baterije je 4,8 V 700 mA. To je povsem dovolj, da avto pospeši do 30 km/h in 30 minut deluje. Največji domet nadzora je 250 m. To je ena najvišjih stopenj med modeli tega razreda.

Dimenzije same igrače: 500x270x280. Vodotesna torbica učinkovito ščiti dele avtomobila, občutljive na vlago, kar omogoča uporabo tudi v lužah ali plitvih vodnih telesih. Po želji lahko nadzor izvajate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Prednosti:

  • štirikolesni pogon.
  • Visoka tekaška sposobnost.
  • Vodotesno ohišje visoke trdnosti.
  • Zamenljive proge za premagovanje najtežjih ovir.
  • Priročno upravljanje z daljinskim upravljalnikom ali pametnim telefonom.
  • Možnost dodatne namestitve kamere.
  • Dolga življenjska doba baterije.
  • Baterije za daljinski upravljalnik so že vključene.

Rock Crawler kako uporabljati?

Avtomobil lahko vozite doma, na ulici, na dopustu ali v najneugodnejših vremenskih razmerah. Model popolnoma ohrani svojo funkcionalnost med vožnjo po snegu, ledu, lužah, pesku, kamnih, asfaltu, travi ali betonskem pločniku.

Rock Crawler pregledi:

Naročil sem to igračo svojemu sinu za rojstni dan. Zelo zmogljivo in hitro. Res gre na katero koli terensko pot. Zdaj s sinom nenehno iščemo nekaj neprehodnih krajev, da bi to preizkusili. Zelo zadovoljna z nakupom!

Če se odločite za nakup tega modela za otroka, svetujem Rock Crawler naročiti takoj in zase. Nikoli nisem pomislil, da bi bili pri 35 letih kot mali fant, ki bi se igral s temi avtomobili. Ampak to je zabaven in zasvojljiv postopek.

Sin je začel veliko časa preživljati z igranjem računalniških igric in odločil sem se, da mu poiščem bolj zanimivo zabavo na ulici. Po nasvetu prijateljev, ki imajo tudi otroka naše starosti, smo se odločili za Rock Crawler kupiti v Sloveniji. Sin sprva ni bil pozoren nanjo. Ko pa sem ga povabil na sprehod in pokazal, kakšne trike je mogoče izvesti na tem stroju, je bil preprosto navdušen. To je dober način, da današnje otroke odvrnete od pametnih telefonov in računalnikov.

Rock Crawler – kupiti, naročiti, dostava

Uradni začetek prodaje Rock Crawler Slovenija se je začel šele pred šestimi meseci. Zaradi velikega povpraševanja po tem modelu proizvajalec nima časa, da nasiči trg in zagotovi zaloge v vseh trgovinah in trgovskih verigah. Posledično je skoraj nemogoče najti prvotno različico RC v prodaji v običajni trgovini z igračami. Toda po drugi strani imate veliko možnosti, da jo dostavite na dom prek spletne trgovine.

Dobra novica je, da je v tem trenutku na uradni spletni strani prodajalca -50% popust, Rock Crawler cena pa je postalo še bolj donosno.

Naroči