ThermaFix България – наколенки за болки в ставите


Възстановяване на коленните стави без хапчета и инжекции

– Моментално премахване на болката
– Възстановяване на подвижността на ставата
– Пълно обновяване на хрущялните тъкани
– Премахване на мускулния спазъм

Поръчайте

Проблемите с коленете представляват сериозна заплаха за вашето здраве. Повечето хора използват болкоуспокояващи или инжекции за облекчаване на болката и възпалението. Тези методи могат да намалят дискомфорта само за кратко, но по никакъв начин не засягат причината за възникващите симптоми. Учените са изучавали различни технологии в продължение на много години, за да активират естествените механизми за възстановяване на ставите чрез топлина. Най-новото научно откритие в тази индустрия е ThermaFix наколенки за болки в ставите. Това е клинично тествано механично устройство, изработено от естествени материали. Колянната подложка моментално облекчава болката и възпалението, задейства обновяването на хрущялната тъкан, възстановява подвижността на ставите и подобрява здравето. Това е уникално лечение, което ще ви позволи да се отървете от артрит или артроза, да възстановите ставите след нараняване или операция и да подобрите гъвкавостта и производството на синовиална течност.

ThermaFix – цена, отзиви, как работи?

Технологията е разработена от водещи европейски специалисти, преминала е редица клинични изпитвания и освен това има няколко собствени патента. ThermaFix за възстановяване на ставите работи на принципа на директна, подобна на точка топлинна енергия от специални инфрачервени и халогенни лампи, разположени вътре в устройството. Този метод за възстановяване на ставите ви позволява да увеличите притока на кръв към епицентъра на болката, да подобрите метаболизма и да ускорите регенерацията на увредените тъкани. Устройството има проста, интуитивна работа и е подходящо за използване навсякъде: у дома, в офиса, на почивка, в колата. Не е нужно да правите допълнителни стъпки – ThermaFix България ще направи всичко самостоятелно. Можете да седите и да гледате телевизия, да разговаряте с приятели или да вършите домакинска работа, докато това устройство лекува коленете ви. Резултатът ще надмине всички очаквания! Такъв терапевтичен ефект никога няма да дадат обикновените мехлеми, гелове или хапчета за възстановяване на ставите.

ThermaFix как работи:

 • Нормализира състоянието на околоставните мускули.
 • Елиминира болката и мускулните спазми.
 • Нормализира вътреставното налягане.
 • Стимулира производството на синовиална течност.
 • Бързо потиска болката и възпалението.
 • Намалява подпухналостта.
 • Подобрява гъвкавостта на ставите и връзките.
 • Нормализира кръвообращението.
 • Възстановява увредения хрущял до 99%.
 • Ускорява рехабилитацията след спортни травми и навяхвания.

Как работи топлината върху ставата? Всички елементи на съединителната тъкан на нашето тяло реагират на топлина, като увеличават притока на кръв. Това води до ускоряване на метаболизма и по-бързо регенериране на увредените клетки. След няколко минути ще почувствате забележимо намаляване на болката, но не спирайте на този етап. Много е важно да завършите пълния курс на лечение, за да се върнете към пълна активност без помощни устройства.

ThermaFix как да се използва:

 • Прочетете внимателно инструкциите и следвайте всички точки, посочени в него.
 • Поставете устройството върху коляното си, като го закрепите със специалната лента.
 • Вземете захранващия кабел, свържете единия край към наколенката, а другия към USB конектора на който и да е източник на електрическа енергия (електрически контакт, компютър, батерия за кола и т.н.).
 • За да включите устройството, задръжте бутона за захранване за 3 секунди.
 • Изберете подходящия режим с кратко натискане.
 • За да премахнете болката, са достатъчни 10 минути използване на устройството на ден.
 • За лечение на артрит или други ставни заболявания използвайте устройството поне 30 минути на ден.

ThermaFix – купуват, поръчка, доставка

Therma Fix за възпаление на ставите е най-доброто нехирургично лечение, създадено от професионални специалисти. Веднъж закупени, получавате висококачествена опора за коляното за години напред. При първите симптоми на повтаряща се болка използвайте това устройство веднага, за да избегнете усложнения.

За да проверите ефективността на даден продукт, можете да прочетете експертите от ThermaFix отзиви. Ето какво казва ревматологът за това устройство:

Трудно е да се води пълноценен начин на живот, когато се появи болка в коляното или възпаление. Нашите стави естествено имат висок запас на безопасност, но под въздействието на определени фактори понякога се получават откази. В ранните етапи всяка патология на ставите може да бъде излекувана без операция или скъпа лекарствена терапия. Съветвам пациентите си да плащат ThermaFix купуват в България и да носят това устройство на колене поне 10 минути на ден. Уникалната технология на излагане на инфрачервена лампа наистина дава феноменален резултат. Още от първите дни на лечението очевидните симптоми на заболяването изчезват и цялостното здраве се подобрява.

Днес можете да получите ThermaFix поръчка, като използвате официалния уебсайт на производителя. Не търсете термична подложка за коляно в аптеките, защото тя рядко се предлага на склад. Когато поръчвате стоки в момента, ThermaFix цена ще бъдат намалени с 50%. Това е най-добрият вариант от всички.

Поръчайте