XTactical Drone Hrvatska – jeftin dron s UHD 720p kamerom

Najkompaktniji dron s HD+ kamerom

– S dronom ćete postat pravi inovator u društvu prijatelja
– Snimite značajne događaje
– Igrajte se s dronom sa svojom djecom

Narudžba

Prvi put kupujete dron? Ako je tako, onda obratite pozornost na XTactical Drone jeftin dron s UHD 720p kamerom. Unatoč velikom asortimanu različitih modela i razina opreme na tržištu, ova je posebna opcija jedna od najboljih za početnike. U ovom ćemo pregledu govoriti o tome kako odabrati pravi dron za sebe i kako ga pravilno koristiti.

XTactical Drone – cijena, recenzije, kako djeluje?

Postoji nekoliko konvencionalnih parametara po kojima se odabiru trutovi. Zajedno smo prikupili najosnovnije.

1. Proračun kupovine.

Ovaj pokazatelj ne ovisi samo o vašim financijskim mogućnostima, već i o iskustvu. Ako je ovo vaš prvi quadcopter, nemojte pokušavati odabrati najskuplji model. Bez specifičnih letačkih vještina suočit ćete se s velikom vjerojatnošću neuspješnog slijetanja ili čak gubitka drona. Početnicima je potrebna optimalna kombinacija cijene i kvalitete. Neosporni lider u ovom pokazatelju je XTactical Drone dron s foto i video funkcijom. Pripada skupini jeftinih modela, ali ima vrlo dobre tehničke karakteristike zbog svoje vrijednosti. Zbog svoje kompaktne veličine, ova inačica praktički nije podložna lomljenju ni kad se s velike visine spusti na tvrdu podlogu. Mnogi analozi s takvim svojstvima mnogo su skuplji.

2. Imenovanje.

Razmislite za što vam je potreban dron i kako ćete ga koristiti? Važno je razumjeti da se procesi dinamičke i umjetničke zračne fotografije međusobno razlikuju. Ako planirate snimati prirodu i krajolike, tada vam brzina zrakoplova zapravo neće biti važna. Ali ako ćete se snimati na skijanju ili snowboardu, vožnji velikom brzinom ili nekoj drugoj brzoj akciji, velika je vjerojatnost da vam treba brži dron. Izradom rješenja od XTactical Drone naručiti dobivate optimalno rješenje bez obzira na vaše planirane ciljeve. Sustav video stabilizacije i lebdenja u zraku omogućuje vam da napravite najjasnije slike prirode ili okolnih predmeta, a uz pomoć dinamičnog snimanja možete zabilježiti najdinamičnije trenutke u svom životu.

3. Jednostavnost korištenja.

Mnogi profesionalni modeli dizajnirani su za napredne korisnike koji mogu kontrolirati i izvršavati razne zadatke u letu. Za početnike je vrlo dobro ako postoji više automatskih funkcija. Na primjer, Tactical Drone PRO mini dron za snimanje iz zraka jedan je od najprihvatljivijih za korisnika. Ako želite, možete njime upravljati putem daljinskog upravljača ili spajanjem na mobilni telefon. Ugrađena GPS navigacija i praćenje u letu pomoći će u zaštiti od naglog gubitka signala i gubitka uređaja. Polijetanje i slijetanje quadcopter-a vrši se jednim gumbom. Dodatni automatski režimi snimanja i leta omogućuju vam stvaranje profesionalnih videozapisa i fotografija čak i bez odgovarajućih vještina.

4. Fotografija i video.

Jedan od najmodernijih trendova je želja za postizanjem maksimalne kvalitete fotografija i videozapisa. Prema ovom principu, mnogi ljudi kupuju sebi telefone, fotoaparate i, naravno, dronove. Pametni trgovci dobro znaju da dodavanje čarobnog 4K ili 8K natpisa bilo kojem opisu proizvoda može nekoliko puta povećati cijenu proizvoda. Ali ovdje trebate odgovoriti na pitanje – treba li vam stvarno? Tako visok video format potreban je samo u profesionalne svrhe: prilikom snimanja punopravnih isječaka ili filmova. Običnom čovjeku na ulici razlučivost 720p bit će više nego dovoljna! Odabirom XTactical Drone Hrvatska dobivate fotoaparat rezolucije 1920×1080, snimanje pri 30 sličica u sekundi. Ugrađeni stabilizator omogućuje vam snimanje videozapisa bez naglih pokreta i bez straha od naleta vjetra.

5. Vrijeme leta.

Koliko dugo dron može letjeti? Sve ovisi o kapacitetu vaše baterije. Ako se odlučite za XTactical Drone kupiti u Hrvatskoj, možete očekivati 30-35 minuta leta s jednim punjenjem baterije. No, postoji jedan korisni životni trik koji vam može udvostručiti trajanje leta: samo naručite napredniju verziju s dvije zamjenjive baterije. To će vam omogućiti da jedan po potrebi zamijenite drugim i nastavite sa snimanjem.

XTactical Drone kako to radi:

  • Leti do 1 km.
  • Visoka i jasna razlučivost 720p.
  • Širok raspon pametnih funkcija i automatskih načina rada.
  • Sklopivi propeleri za transport.
  • Praktičan i kompaktan oblik.
  • Mala težina.
  • XTactical Drone cijena jeftinije od ostalih modela dronova.

Tactical Drone PRO – kupiti, naručiti, dostava

XTactical Drone kako koristiti: Dronom se može upravljati pomoću pametnog telefona ili daljinskog upravljača. Da biste povezali telefon, preuzmite posebnu mobilnu aplikaciju pomoću QR koda. Koristeći savjete u uputama i gumbima na daljinskom upravljaču, skinite i sletite dron, a također stvorite nevjerojatno lijepe fotografije i videozapise.

Možete pročitati XTactical Drone recenzije i odmah naručiti originalni model s dostavom kući. Idite odmah na ovaj cilj!