XTactical Drone România – dronă ieftină cu cameră UHD 720p

Cel mai compact drone cu o cameră HD!

– Cu drona vei deveni un adevărat inovator în compania prietenilor
– Joacă-te cu drona cu copiii tăi
– Potrivit pentru vizualizarea și monitorizarea teritoriului

Comandă

Este prima dată când cumperi o dronă? Dacă da, fii atent la XTactical Drone dronă ieftină cu cameră UHD 720p. În ciuda varietății imense de modele și niveluri de asamblare de pe piață, această opțiune specială este una dintre cele mai bune pentru începători. În această recenzie, vom vorbi despre cum să alegeți drona potrivită pentru dvs. și cum să o utilizați corect.

XTactical Drone – preț, comentarii, cum funcționează?

Există câțiva parametri convenționali prin care sunt selectate dronele. Am adunat împreună cele mai elementare.

1. Bugetul de achiziție.

Acest indicator depinde nu numai de capacitățile dvs. financiare, ci și de experiență. Dacă acesta este primul dvs. quadcopter, atunci nu încercați să alegeți cel mai scump model. Fără abilități specifice de zbor, vă veți confrunta cu o mare probabilitate de aterizare nereușită sau chiar de pierdere a dronei. Începătorii au nevoie de o combinație optimă de preț și calitate. Liderul incontestabil în acest indicator este XTactical Drone dronă cu funcție foto și video. Aparține grupului de modele ieftine, dar are caracteristici tehnice foarte bune pentru valoarea sa. Datorită dimensiunii sale compacte, această versiune nu este practic supusă ruperii chiar și atunci când este scăpată de la o înălțime mare pe o suprafață dură. Mulți analogi cu astfel de proprietăți sunt mult mai scumpe.

2. Programare.

Gândiți-vă la ce aveți nevoie de o dronă și cum o veți folosi? Este important să înțelegem că procesele de fotografie aeriană dinamică și artistică sunt diferite între ele. Dacă intenționați să fotografiați natura și peisajele, atunci viteza aeronavei nu va conta cu adevărat pentru dvs. Dar dacă vei filma singur schiul sau snowboard-ul, conducând cu viteză mare sau alte acțiuni rapide, este posibil să ai nevoie de o dronă mai rapidă. Realizând soluția XTactical Drone comanda, veți obține soluția optimă, indiferent de obiectivele și obiectivele planificate. Sistemul de stabilizare video și plutire în aer vă permite să faceți cele mai clare imagini ale naturii sau ale obiectelor din jur, iar cu ajutorul fotografierii dinamice puteți înregistra cele mai dinamice momente din viața dumneavoastră.

3. Ușurința de utilizare.

Multe modele profesionale sunt concepute pentru utilizatori avansați care pot controla și îndeplini diverse sarcini în zbor. Pentru începători, este foarte bine dacă există mai multe funcții automate. De exemplu, Tactical Drone PRO mini dronă pentru fotografie aeriană este unul dintre cele mai ușor de utilizat. Dacă doriți, îl puteți controla prin telecomandă sau conectându-vă la un telefon mobil. Navigarea GPS încorporată și urmărirea în zbor vă vor ajuta să vă protejați împotriva pierderii bruște de semnal și a pierderii dispozitivului. Decolarea și aterizarea quadcopterului se efectuează cu un singur buton. Modurile suplimentare de fotografiere și zbor vă permit să creați videoclipuri și fotografii profesionale chiar și fără abilitățile adecvate.

4. Fotografie și video.

Una dintre cele mai moderne tendințe este dorința de a obține fotografii și videoclipuri de cea mai înaltă calitate. Conform acestui principiu, mulți oameni își cumpără telefoane, camere și, desigur, drone. Specialiștii în marketing inteligenti știu bine că adăugarea unei inscripții magice 4K sau 8K la orice descriere a produsului poate crește costul produsului de mai multe ori. Dar aici trebuie să răspundeți la întrebare – chiar aveți nevoie de ea? Un format video atât de ridicat este necesar numai în scopuri profesionale: atunci când filmați clipuri sau filme cu drepturi depline. Pentru un om obișnuit pe stradă, rezoluția 720p va fi mai mult decât suficientă! Alegând XTactical Drone România veți obține o cameră cu o rezoluție de 1920×1080, filmând la 30 FPS. Stabilizatorul încorporat vă permite să înregistrați videoclipuri fără mișcări bruște și fără teama de rafale de vânt.

5. Timpul de zbor.

Cât timp poate zbura o dronă? Totul depinde de capacitatea bateriei. Dacă decideți XTactical Drone cumpăra în România, vă puteți aștepta la 30-35 de minute de zbor la o singură încărcare a bateriei. Dar există un truc de viață util care vă poate ajuta să dublați durata zborului: comandați doar versiunea mai avansată cu două baterii înlocuibile. Acest lucru vă va permite să înlocuiți unul cu altul dacă este necesar și să continuați fotografierea.

XTactical Drone cum funcționează:

  • Zboară până la 1 km.
  • Rezoluție înaltă și clară de 720p.
  • O gamă largă de funcții inteligente și moduri automate.
  • Elice pliabile pentru transport.
  • Formă convenabilă și compactă.
  • Greutate redusă.
  • XTactical Drone preț mai ieftin decât alte modele de drone.

Tactical Drone PRO – cumpăra, comanda, livrare

XTactical Drone cum să utilizați: Drona poate fi controlată folosind un smartphone sau telecomandă. Pentru a vă conecta telefonul, descărcați o aplicație mobilă specială utilizând un cod QR. Folosind sfaturile din instrucțiunile și butoanele de pe telecomandă, decolați și aterizați drona și creați, de asemenea, fotografii și videoclipuri incredibil de frumoase.

Puteți citi XTactical Drone comentarii și puteți comanda modelul original cu livrare la domiciliu chiar acum. Mergeți imediat la acest obiectiv!